Spaghetti carbonara cu ton şi dovlecei
Spaghetti carbonara cu ton şi dovlecei
06 Aug, 2017 08:56
ZIUA de Constanta
4588
Marime text
Astazi va propun o delicioasa varianta a faimoaselor spaghetti carbonara. Daca in reteta traditionala intalnim doar galbenusuri proaspete, guanciale si pecorino romano sau parmezan, in reteta de astazi vom folosi ton bucati in ulei de masline Lotka, smantana, dovlecei, oua si pecorino. Acum cativa ani am mancat aceste paste carbonara intr-un restaurant din Spoleto si mi-au placut atat de mult incat le fac de atunci de cel putin doua ori pe luna in bucataria proprie. Reteta este foarte simpla si atat de gustoasa, merita incercata macar o data.
Spaghetti carbonara cu ton si dovlecei – Ingrediente (2 persoane)
- 150 g spaghetti
- 1 conserva ton bucati Lotka in ulei de masline
- 2 dovlecei zucchini medii
- 1 galbenus crud
- 1 ou mic crud
- 2 linguri smantana pentru gatit
- 30 g pecorino romano ras /parmezan ras
- 20 ml ulei de masline
- 1 catel de usturoi
- sare
- piper
Modul de preparare îl puteţi găsi pe lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii