Tagliatelle alla Carbonara
Tagliatelle alla Carbonara
16 May, 2017 08:57
16 May, 2017 08:57
16 May, 2017 08:57
ZIUA de Constanta
3902
Marime text
![](/static/www_v2/img/logo.jpg)
![](images/stories/2017/05/16/tagliatelle-alla-carbonara-0241-638x423.jpg)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii
- hugovictor 16 May, 2017 12:37 Ma scuzati, ca fost constantean care locuieste de 17 ani in IT,si pentru ca-mi place sa gatesc, va atrag atentia ca nu este reteta originala ! Este ca si cum italienii ar face sarmale in foi de stevie, cu o carne de magar, sau de cal. Realizati ce "deliciu" culinar ar fi ?! Deci : oua-prea multe (se pune unul singur(2 portii) batut cu sare si piper),oregano,smintina si usturoiul,- nu exista in reteta originala, iar pancetta, neaparat trebuie sa fie afumata ! Nu bacon,ca nu este acelasi lucru. Multumesc pentru intelegere.