Tort cu blat de cacao și cremă de zmeură
Tort cu blat de cacao și cremă de zmeură
14 Aug, 2017 08:59
ZIUA de Constanta
5283
Marime text



Acest tort cu blat de cacao și cremă de zmeură conține crema de zmeură pe care am folosit-o la rețeta de Paris-Brest.
Pentru acest tort avem nevoie de:
- blat de tort cu cacao, cu diametrul de 26 cm,
- jeleu de zmeura,
- sirop de capuccino de ciocolata,
- crema de zmeura,
- glazura de ciocolata.
Ingrediente sirop de capuccino
- 750 ml apa
- 250-300 g zahar
- 3 plicuri capuccino de ciocolata.

Ingrediente cremă de zmeură
- 700 g frisca lichida (am folosit aceasta La Dorna)
- 450 g mascarpone (de exemplu aceasta)
- 325 g zahar pudra
- 20 g gelatina
Ingrediente glazură de ciocolată
200 g ciocolata neagra200 ml frisca lichida.
Modul de preparare îl puteți găsi pe alinacuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii