Preparatele de la Casa Vegetariană descurajează adepţii mâncărurilor sănătoase (galerie foto)
Preparatele de la Casa Vegetariană descurajează adepţii mâncărurilor sănătoase (galerie foto)
19 Nov, 2013 00:00
ZIUA de Constanta
9465
Marime text
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii
- Laurențiu 13 Aug, 2017 18:44 Experiența mea, legat de Casa Vegetariană, a fost lungă, dar s-a încheiat brusc. Eram fan, pentru că era situat aproape de job. Aduceam colegi non/vegetarieni și le prezentam restaurantul că fiind ok. Deși eram conștienț că are minusuri multe, eram mulțumit că e proaspătă mâncarea. Azi am intrat și am comandat o omletă și surpriză, un gândac roșu de bucătărie în mijlocul omletei, in stare de șoc, fiind prăjit. Patroana nu era deloc afectată, s-a oferit să-mi dea alta dau banii. A zis că ea nu poate să le controleze in bucătărie, deși ea gătește cot la cot cu ele. Și că ei igienizează o dată/lună. Nu voi mai intra niciodată acolo. După ce că prețurile sunt piperate mâncarea are și gândaci...și nici nu-și asumă. De EVITAT!
- fara nume 20 Mar, 2017 20:36 Acum in martie 2017 am avut ocazia sa comand un platou cu aperitive vegane și un tort la Casa vegetariana si părerea mea este bună. Gustul fiecaruia dintre cele 6 tipuri de aperitive era deosebit, nu prea sărat ( că nu este sănătos) dar aromat. Tortul vegan era foarte gustos . Pretul este ,,de restaurant", ceea ce mie personal nu mi-ar fi la indemână pentru alimentația zilnică. Cei care au venituri mai mari decât mine, pot insă apela fără rezerve la meniul lor zilnic, dacă-s vegani. Pentru cei care iși numără cu grijă bănuții, este de preferat să iși gătească singuri.
- Aura 19 Nov, 2013 10:08 Este destul de scump. O punguta cu cubulete proteice din soia costa la supermarket cam 1 leu si cativa banuti. Legumele in general sunt ieftine. De ex., varza acum este 50 de bani sau mai putin. Acest lucru insa nu se reflecta in preturile alimentelor. Cu mai putin de 10 lei (o varza mare + un plic de cuburi de soia + o ceapa + un ardei rosu + pasta de tomate + sare + piper + cateva fire de verdeata + putin ulei) iese o oala mare de mancare, aprox 6 portii. Daca mai punem la socoteaza si gazul si apa si munca, mai adaugam sa zicem 5 lei. Calculat la 8-9 lei pe portie rezulta un profit de peste 70%.