Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 03 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele Catițăi Anca Pascu, inspector superior la Consiliul Județean Constanța! Soțul, asociat cu Gabriel Comănescu

ro

03 Sep, 2024 17:00 189 Marime text
  • Astăzi prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Catițăi Anca Pascu, care ocupă funcția de inspector superior în cadrul Serviciului Resurse Umane, Salarizare din Consiliului Județean Constanța
  • Angajata CJ Constanța a mai punctat că deține două autoturisme – un Volkswagen Polo fabricat în 2007 și o Mazda fabricate în 2016
  • Lucian Pascu este asociat unic la Atelier Television SRL, după retragerea lui Alin Vintilă din societate
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

 
Astăzi prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Catițăi Anca Pascu, care ocupă funcția de inspector superior în cadrul Serviciului Resurse Umane, Salarizare din Consiliului Județean Constanța, potrivit documentelor preluate de pe site-ul instituției.
 
Conform declarației de avere depusă în iunie 2024, alături de soț – Pascu Lucian, deține un apartament de 75 mp, la Constanța, cumpărat în 2005. În 2019, soții Pascu au cumpărat un alt apartament de 43 mp, tot la Constanța.
 
Angajata CJ Constanța a mai punctat că deține două autoturisme – un Volkswagen Polo fabricat în 2007 și o Mazda fabricate în 2016. În anul 2019, a contractat un credit la Raiffeisen Bank, scadent în 2025, cu un sold de 6000 de euro.
 
La categoria „Venituri”, Catița Anca Pascu a încasat 70.975 lei  de la CJ Constanța, iar Lucian Pascu a încasat 55.000 lei de la firma Atelier Media SRL, unde este și asociat.
 
Conform declarației de interese, apare un contract semnat între firma Atelier Television SRL Constanța cu OMD Mamaia pentru prestări servicii timp de 8 luni, încheiat pe 18 aprilie 2024, cu o valoare de 26.600 lei.
 
Atelier Television SRL
 

Firma a fost înființată în anul 2019, iar pe anul 2023 nu a raportat salariați, dar a avut o cifră de afaceri de 110.239 lei și un profit de 67.794 lei. 
 
Compania desfășoară activitati de producție cinematografică, video și de programe de televiziune. Lucian Pascu este asociat unic.
 
Asociații companiei Atelier Television SRL, Alin-Cezar Vintilă și Lucian Pascu, au decis în cadrul Adunării Generale a Asociaţilor din 3 noiembrie 2023, retragerea din societate a primului dintre asociați. Retragerea lui Vintilă, director executiv în cadrul Direcției Logistice din Primăria Municipiului Constanța și fost consilier al primarului Vergil Chițac s-a făcut prin cesiunea la valoarea nominală a părţilor sociale, a celor 10 părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, în valoare de 100 lei, pe care le deţine, către Lucian Pascu, care deține astfel întreg capitalul social total în valoare de 200 lei, împărţit în 20 părţi sociale a câte 10 lei fiecare.
 
În 2015,  omul de afaceri Gabriel Comănescu a demarat preluarea televiziunii de ştiri Dobrogea TV  printr-o compania deținută de Atelier Media SRL, administrată la acel moment de Alin-Cezar Vintilă.

 
Noul asociat unic, Lucian Pascu mai apare în firma Atelier Media SRL unde deține 5.88% din acțiuni, iar asociat majoritar este GVC Investment Company Limited cu sediul social în Cipru. Administratorul companiei este Camelia-Claudia Tivichic care mai administrează Vega Turism SA.


GVC Investment Company Limited este la rândul său asociat în Quasar Studio & Design SRL alături de Gina și Sandra-Elena Comănescu, soția și fiica afaceristului Gabriel-Valentin Comănescu.
 
În anul fiscal 2023, Atelier Media SRL a avut o cifră de afaceri de 548.146 lei, 4 salariați și un profit de 250.832 lei.  
Despre Dobrogea Media SRL
 
 
Înființată în anul 2011, firma are sediul pe bulevardul Mamaia, Nr. 284 din Constanța și desfășoară activități de difuzare a programelor de televiziune.  Atelier Media SRL este acșionar unic. Bratu Mihai Dumitru este administrator.

  
În anul 2023, Dobrogea Media SRL a avut o cifră de afaceri de 3.728.667 lei și un profit de 972.791 lei.
 
În 2015, omul de afaceri Gabriel Comănescu a demarat preluarea televiziunii de ştiri Dobrogea TV de la Mihai Craiu, cel care deţinea societatea Media Consulta Regie SRL din Constanţa. 


Media Consulta Regie SRL avea sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 284, clădirea C1. Societatea a fost înfiinţată în anul 2011. Asociat persoană juridică era Atelier Media SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, incinta Port, dana 34, camera 43B iar administratorul firmei a fost Alin-Cezar Vintilă (n.r. a renunțat la calitatea de administrator, după ce a acceptat să lucreze în cadrul Primăriei Constanța).
 
Potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial al României în august 2015, Atelier Media SRL a decis schimbarea denumirii firmei, din Media Consulta Regie SRL, în Dobrogea Media SRL.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro
 
Citește și:

 
Fiscul vinde două bunuri mobile din patrimoniul fimei Atelier Media SRL, care deține DobrogeaTV. Legături cu Gabriel Comănescu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii