Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele directorului executiv al Primăriei Municipiului Constanța, Mihaela Popescu

ro

28 Jul, 2024 17:00 181 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
Astăzi prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Mihaelei Popescu, ce ocupă funcția de director executiv la Primăria Municipiului Constanța, documente preluate de pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța.
În ultima declarație de avere, depusă pe data de 24 aprilie 2024, Mihaela Popescu a declarat 1/12 cotă parte din două terenuri, unul intravilan, altul agricol, ambele situate în localitatea Mahmudia, județul Tulcea, dobândite în anul 2023, prin moștenire. Totodată, conform documentelor, ea mai deține 1/12 dintr-un teren agricol situat în localitatea Murighiol, județul Tulcea, dobândit tot în anul 2023, prin moștenire.
De asemenea, ea deține și 1/12 dintr-o casă de locuit, obținută în 2023, prin moștenire, situată în localitatea Mahmudia, județul Tulcea, precum și 50% dintr-un apartament obținut în anul 2002, prin contract de vânzare-cumpărare.
Mihaela Popescu a menționat și un autoturism, marca Mercedes, an de fabricație 2009, obținut prin contract de vânzare-cumpărare.
La categoria „venituri ale declarantului și ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menționat venituri astfel: drepturile sale salariale provenite de la Primăria Constanța, în valoare de 99.582 lei, și veniturile soțului de la SC MARITIME FORWARDING SRL, în valoare de 61.106 lei, precum și dividende în valoare de 247.452 lei, provenit de la societatea comercială SC MARITIME FORWARDING SRL.
În ultima declarație de interese, depusă pe 24 aprilie 2024, Mihaela Popescu a menționat calitatea de membru al SLSAP Constanța. 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea „Documente” a materialului puteți vizualiza ultima declarație de avere și de interese, documente depuse de Mihaela Popescu.
 
Citește și:
Declarații de avere Constanța Averea și interesele consilierului județean din cadrul CJC, Virgil Senopol (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii