Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 09 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța Conf. univ. dr. Silvia-Raluca Matei, de la Facultatea de Psihologie, fără terenuri și case (DOCUMENT)

ro

09 Oct, 2024 10:27 297 Marime text
Universitatea Ovidius.
  • Azi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale decanului Facultății decanului Facultății de Psihologie și Științele Educației, conf. univ. dr. Silvia-Raluca Matei.
  • Decanul Facultății de Psihologie și Științele Educației conf. univ. dr. Silvia-Raluca Matei deține cota parte de 50% dintr-un apartament de 68 mp în Constanța, cumpărat în 2022. 
  • În declarația de avere nu sunt menționate terenuri, case de locuit sau alte imobile.
  • Conf. univ. dr. Silvia-Raluca Matei conduce un automobil AUDI, fabricat în 2028.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, 9 octombrie 2024, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale decanului Facultății de Psihologie și Științele Educației, conf. univ. dr. Silvia-Raluca Matei.

Potrivit declarației de avere, completată pe 30.06.2024, decanul Facultății de Psihologie și Științele Educației conf. univ. dr. Silvia-Raluca Matei deține cota parte de 50% dintr-un apartament de 68 mp în Constanța, cumpărat în 2022. În declarația de avere nu sunt menționate terenuri, case de locuit sau alte imobile.

Conf. univ. dr. Silvia-Raluca Matei conduce un automobil AUDI, fabricat în 2028. În conturi, decanul Silvia-Raluca Matei are suma de 12.054 lei. La rubrica Datorii este menționat un credit de 41.176.800 lei, deschis în 2022 și scadent în 2049.

În anul fiscal 2023, decanul Silvia-Raluca Matei a câștigat 176.965 lei de la Universitatea Ovidius.

Potrivit declarației de interese, Silvia-Raluca Matei nu deține acțiuni sau părți sociale la nicio societate comercială.

Silvia-Raluca Matei este membru în Sindicatul Universității Ovidius Constanța, în Colegiul Psihologilor România și în Asociația Psihologilor România.

Silvia-Raluca Matei a participat la proiectul PNRR AD Augusta Constanța, contractat de Universitatea Ovidius, în valoare de 4756177 euro; la un concurs de proiecte pentru dezvoltarea unui ecosistem creativ și educativ pentru tinerii antreprenor, în valoare de 257.000 lei; la un concurs de proiecte privind îmbunătățirea accesibității pentru studenții cu dizabilități la serviciile educaționale furnizate de UOC Constanța, în valoare de 180.000 lei; la concursul de proiecte de cercetare și inovare pentru dezvoltare regională durabilă la Universitatea Ovidius Constanța, în valoare de 360.000 lei.
 
În secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și interese ale decanului Facultății de Psihologie și Științele Educației, conf. univ. dr. Silvia-Raluca Matei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Prof. univ. dr. Doina Ecaterina Tofolean de la Facultatea de Medicină deține mai multe terenuri și imobile (DOCUMENTE)

 
Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Conf. univ. dr. Alina Buzatu, de la Facultatea de Litere, deține un apartament moștenit în 2020 (DOCUMENTE)
 
Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Conf. univ. dr. Daniel-Valentin Citirigă, de la Facultatea de Istorie, deține un apartament și un automobil (DOCUMENTE)

Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Conf. univ. dr. Lucia-Violeta Melnic, de la Facultatea de Inginerie Mecanică, deține acțiuni în Vio Optim Consult SRL (DOCUMENTE)

Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Prof. univ. dr. Ionel Melenco, de la Facultatea de Educație Fizică, deține două terenuri și două apartamente (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii