Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Anca Victoria Popescu, inspector în cadrul CJ Constanța deține terenuri, apartamente și un autoturism (DOCUMENTE)

ro

24 Sep, 2024 17:00 536 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ancăi Victoria Popescu, inspector în cadrul Compartimentului Coordonarea Instituțiilor de Sănătate din Consiliul Județean Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al CJ Constanța
  • În ultima declarație de avere, depusă pe 23 aprilie 2024, angajata CJC a menționat că deţine 50% din trei terenuri intravilan situate în Tuzla, fiecare cu o suprafață de 500 mp dobândite în 2011
  • În documente, apar și trei apartamente, unul dobândit prin donație în 2011 și altul achiziționat împreună cu soțul în 2021, prin contract de vânzare-cumpărare
  • Angajata CJC are și un autoturism, an de fabricație 2013
  • La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Anca Victoria Popescu a menţionat venituri din salarii, astfel: 58.217 lei din activitatea desfășurată la Consiliul Județean Constanța și 21.600 lei din închirierea unuia dintre apartamente
 
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ancăi Victoria Popescu, inspector în cadrul Compartimentului Coordonarea Instituțiilor de Sănătate din Consiliul Județean Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al CJ Constanța.

În ultima declarație de avere, depusă pe 23 aprilie 2024, angajata CJC a menționat că deţine 50% din trei terenuri intravilan situate în Tuzla, fiecare cu o suprafață de 500 mp dobândite în 2011.
 
În documente, apar și trei apartamente, unul dobândit prin donație în 2011 și altul achiziționat împreună cu soțul în 2021, prin contract de vânzare-cumpărare.
 
Cel de-al treilea apartament, deținut din 2016 a fost dobândit tot prin contract de donație iar titular al imobilului figurează Paul Popescu.
 
Angajata CJC are și un autoturism, an de fabricație 2013.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Anca Victoria Popescu a menţionat venituri din salarii, astfel: 58.217 lei din activitatea desfășurată la Consiliul Județean Constanța și 21.600 lei din închirierea unuia dintre apartamente.

Soțul acesteia, de profesie avocat a câștigat 200.000 lei în ultimul an fiscal.

În declarația de interese, Anca Victoria Popescu a notat calitatea de membru în Sindicatul Administrației Publice „Forța Legii”.
 

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi consulta declaraţiile de avere şi cele de interese ale Ancăi-Victoria Popescu.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Citește și:


Declarații de avere Constanța Ana-Maria Musteață, inspector în cadrul CJ Constanța, are două apartamente și o mașină (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii