Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 03 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Anișoarei Nemeș, auditor la Consiliul Județean Constanța (DOCUMENTE)

ro

03 Aug, 2024 14:44 180 Marime text
Sursa foto cu rol ilustrativ: Pexels

Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța şi ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
În ediția de astăzi, prezentăm declarația de avere şi pe cea de interese ale lui Anișoara Nemeș, având funcția de auditor, documente preluate de pe site-ul oficial al Consiliului Județean Constanța.

 
În ultima declarație de avere completată la data de 22.05.2024, Anișoara Nemeș a declarat că are un teren intravilan în Techirghiol, județul Constanța, cu suprafața de 157 m2, dobândit în anul 2016 prin contract de vânzare cumpărare.
 
Aceasta a menționat că deține un apartament în Constanța cu suprafața de 47.14 m2, moștenit în anul 2021, cotă parte 2/16, titularul fiind Luiza Nemeș, o casă de locuit în Constanța cu suprafața de 330 m2, moștenită în anul 2004, cotă parte 3/8, titularul fiind Aneta Cojocaru, un alt apartament în Constanța cu suprafața de 53 m2, dobândit în anul 2016 prin contract de vânzare cumpărare, o altă casă de locuit în Techirghiol cu suprafața de 64 m2, dobândit în anul 2016 prin contract de vânzare cumpărare și încă un apartament în Constanța cu suprafața de 20 m2, dobândit anul acesta prin contract de vânzare cumpărare.
 
La categoria „Bunuri mobile” a menționat că deține un autovehicul marca BMW (2014), dobândit prin contract e vânzare cumpărare și a moștenit un BMV (2005).
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, aceasta a declarat drepturi salariale în valoare de 74.742 lei de la Consiliul Județean Constanța.
 
În ultima declarație de interese completată la data de 22.05.2024, Anișoara Nemeș nu a menționat niciun interes.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea „Documente” a acestui articol puteți vizualiza declarațiile de avere şi cele de interese ale lui Anișoara Nemeș.
 
 

Citește și:
Consiliul Județean Constanța – Purtătorul de cuvânt Marian Cioacă a moștenit un apartament și un teren de 3.000 mp (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii