Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:10 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele consilierului local, Mihai Ochiuleț (DOCUMENTE)

ro

14 Jul, 2024 14:57 577 Marime text

 foto: Pexels
 Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale consilierului local, Mihai Ochiuleț, documente preluate de pe site-ul oficial al Primăriei Constanța.



În ultima declarație de avere, depusă pe 13.06.2024, a menționat că nu deţine terenuri sau locuințe. Acesta a menționat că deține un autoturism Volkswagen, an de fabricație 2015.
 
La rubrica venituri, a menționat salariul obținut ca manager de proiect de la SC Magnus Games în valoare de 36.740 lei și de la SC Temple Building SRL în valoare de 6.012 lei, indemnizația de consilier local de 13.140 lei, salariul de 2.852 lei ca director magazin SC Mamma Mia Market SRL. Acesta a mai declarat și venituri din alocațiile copiilor în valoare de 8.748 lei.

În declarația de interese a menționat calitatea de membru în AGA CT BUS.
 
 
Despre Mamma Mia Market SRL
 

Firma Mamma Mia Market SRL din Constanţa, a fost înființată la data de 29.08.2019 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4711 - Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun.
 
Cifra de afaceri Mamma Mia Market SRL a fost de 5,033,096.00 lei în anul 2023, cu un profit de 272,111.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 967.39%.

Mamma Mia Market SRL a raportat un număr de 3 angajați în anul 2023.
 
Acționar este AOL First Holding SRL din Constanța, iar administrator este Olea Alexandru din Constanța.
 
AOL First Holding SRL mai figurează ca acționar și în cadrul Bizarre Food SRL, Magnum Games SRL, Eagle Bar SRL, Magnum Betting SRL, Introdata System Management SRL.

Olea Alexandru mai figurează ca asociat si administrator și în cadrul OP Summer Market SRL, Ace Property Estate SRL, Aol First Holding SRL, Cosmetics World SRL, AXC Imobiliare Development SRL, AI Recovery Management SRL și administrator în cadrul Bizarre Food SRL, Magnum Games SRL, Eagle Bar SRL, Magnum Betting SRL, Introdata System Management SRL, toate firme din Constanța.
 

  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Mihai Ochiuleț.



Citește și:

Consilierul local USR, Mihai Ochiuleț„Am obținut aprobarea CA al CSM Constanța pentru demararea studiilor aferente edificării a trei săli de sport și a unui bazin didactic de înot“   


Firme ConstanțaEagle Bar SRL are punct de lucru nou

Declarații de Avere ConstanțaConsilierul local USR, Mihai Ochiuleț, a obținut venituri din pariuri sportive și jocuri de noroc (DOCUMENTE)

Începe evaluarea secretarului general al municipiului Constanța, Fulvia Dinescu! Cine-i va nota performanțele profesionale? (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii