Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele directorului executiv Direcția Financiară din Primăria Constanța, Georgeta Gheorghe (DOCUMENTE)

ro

25 Jul, 2024 14:42 225 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța şi ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
În ediția de astăzi, prezentăm declarația de avere şi pe cea de interese ale lui Georgeta Gheorghe, având funcția de personalul care administrează sau implementează programe ori proiecte finanțate externe sau din fonduri bugetare, documente preluate de pe site-ul oficial al Primăriei Constanța.
 
În ultima declarație de avere drin data de 02.04.2024, Georgeta Gheorghe a declarat că deține mai multe terenuri intravilane. Unul în Constanța, cu suprafața de 1.000 m2, dobândit în anul 2004 prin contract de vânzare cumpărare, cotă parte cu Luis Darius Gheorghe, altul în Topraisar cu suprafața de 5.035 m2, dobândit în anul 2018 prin contract de vânzare cumpărare, cotă parte cu Luis Darius Gheorghe și încă două în Constanța, ambele dobândite în anul 2008 prin moștenire, unul de 8 m2, respective 23 m2, cotă parte cu Petre Gheorghe, Luis Darius Gheorghe și Beatrice Pitu.
 
Aceasta a mai menționat că deține două apartamente în Constanța și două case de locuit, una în Constanța și una în Topraisar. Apartamentele au suprafața de 65.70 m2, respectiv 65 m2, dobândite în anul 2008 prin moștenire, cotă parte cu Petre Gheorghe, Luis Darius Gheorghe și Beatrice Pitu. O casă de locuit are o suprafață de 300 m2, dobândită în anul 2010 prin construcție, cotă parte cu Luis Darius Gheorghe, iar cealaltă are o suprafață de 104 m2, dobândită în anul 2018 prin contract de vânzare cumpărare, cotă parte cu Luis Darius Gheorghe.
 
La categoria „Bunuri mobile”, aceasta a menționat că deține un autovehicul marca Subaru Forester din 2008, dobândit prin contract de vânzare cumpărare, o remorcă peridoc Neptun din 2021, dobândit prin contract de vânzare cumpărare, o ambarcațiune Motograft Angler 470 cu motor Yamaha din 2021, dobândit prin contract de vânzare cumpărare și un autovehicul marca Toyota Hillux Double din 2021, dobândit prin contract de vânzare cumpărare.
 
La categoria „Active financiare”, Georgeta Ghoerghe a menționat că deține un fond de investiții la Metropolitan Life din anul 2005 în valoare de 18.409 lei.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, aceasta a declarat un salariu de 143.020 lei dre la Primăria Municipiului Constanța.
 
Aceasta a mai declarat și suma de 72.800 USD ca diurnă străinătate de la Nemo Shipping a soțului ei, Luis Darius Gheorghe.
 
În ultima declarație de interse din data de 02.04.2024, Georgeta Gheorghe a declarat că este membru al Sindicatului Liber al Salariaților din Administraţia Publică Constanţa.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea „Documente” a acestui articol puteți vizualiza declarațiile de avere şi cele de interese ale Georgetei Gheorghe.



Citește și:
Elena Condrea, prorector la Universitatea Ovidius, asociată cu Nicușor Constantinescu și Radu Mazăre în Comtext SA Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii