Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Condrea, prorector la Universitatea Ovidius, asociată cu Nicușor Constantinescu și Radu Mazăre în Comtext SA Constanța (DOCUMENTE)

ro

24 Jul, 2024 17:00 188 Marime text
Universitatea Ovidius - prorector Elena Condrea
  • Azi prezentăm declarația de avere și pe cea de interese ale prof. univ. dr. Elena Condrea, prorector pe Cercetare, dezvoltare și inovare. Relația cu ISD.
  • Potrivit declarației de avere, Elena Condrea deține, împreună cu soțul, două terenuri intravilane, două apartamente și două mașini.
 
 
Rectorul Universității Ovidius din Constanța (UOC), conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu, a desemnat, în urma consultării Senatului universitar, noua echipă de prorectori pentru mandatul 2024 – 2029. Echipa managerială alături de care acesta va asigura conducerea instituției pentru următorii cinci ani este formată din: prof. univ. dr. ing. Ionela Popovici prorector pe Educație și managementul calității, prof. univ. dr. Elena Condrea, prorector pe Cercetare, dezvoltare și inovare. Relația cu ISD; prof. univ. dr. Liliana Ana Tuță, prorector pe Strategia de internaţionalizare, rețele universitare și relația cu instituțiile europene, conf. univ. dr. Raluca Andreea Trandafir prorector pe Fonduri structurale și PNRR, relația cu mediul socio-economic, management economic și financiar, conf. univ. dr. Alexandru Bobe, prorector pe Digitalizare, antreprenoriat, relația cu studenții și absolvenții, conf. univ. dr. Marius Florentin Popa, prorector pe Managementul resurselor umane, juridic și patrimoniul UOC, Ș.l. dr. ing. Cosmin Filip, prorector pe Promovare programe universitare, dezvoltare infrastructură informațională instituțională, formare profesională continuă și  învățământ dual.
 
Azi prezentăm declarația de avere și pe cea de interese ale prof. univ. dr. Elena Condrea, prorector pe Cercetare, dezvoltare și inovare. Relația cu ISD.
 
Potrivit declarației de avere, completată pe 14.06.2024 și aferentă anului 2023, prof. univ. dr. Elena Condrea deține, împreună cu soțul, două terenuri intravilane: unul de  2000 mp în Toprasiar, cumpărat în anul 2005, și unul de 1.500 mp, cumpăratîn 2006 în Constanța.
 
La aceste bunuri se mai adaugă două apartamente: unul de 58,91 mp în București, cumpărat în 2015, și unul de 75,51 mp în Constanța, cumpărat în 2023. Soțul ei mai are o casă de locuit de 319,2 mp în Constanța, prtimită drept donație în 2017.
 
Prof. univ. dr. Elena Condrea mai deține două automobile: Toyota Corolla, fabricat în 2019, și Skoda Citigo, fabricat în 2015.
 
Potrivit declarației de avere, Elena Condrea are bijuterii de aur, obținute în perioada 1968-2021, în valoare de 11.000 de euro.
 
În conturi, prof. univ. dr. Elena Condrea păstează următoarele sume: 200.555,99 lei, 445.288,88 euro, 65.359.36 GPB și 235.484,48 USD.
 
În anul 2023, prof. univ. dr. Elena Condrea a câștigat 224.815,15 lei de la Universitatea Ovidius, 4.086 lei de la EC Elda Med SRL Constanța și 12.626 lei de la Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior.
 
Soțul său a obținut 30.605 lei de SC Elda Mec SRL Constanța, unde este director, și suma de 1.170.632,93 lei care reprezintă dividende de la Elda Mec SRL.
 
Potrivit declarației de interse, prof. univ. dr. Elena Condrea, prorector pe Cercetare, dezvoltare și inovare. Relația cu ISD, este acționar în SC Comtext SA Constanța, unde deține 40 de părți sociale.
 
Elena Condrea este membru în: Association for Innovation and Quality in Sustainable Business BASIQ,  Societatea Academică de Management din România SAMRO, Asociatia Holistic Research Academic HoRA și vicepreședinte în European Business Ethics Network Romania EBEN-Ro.
 
Prorectorul pe Cercetare, dezvoltare și inovare. Relația cu ISD a particopat la mai multe proiecte contrcactate de Universitatea Ovidius: EDUOC Constanța, în valoare de 28.174.503 lei; CRESC Constanta, în valoare de 114333708 lei, DIDACT ID-IFR Constanța, în valoare de 395.000 lei.
 

Despre SC Comtext SA Constanța

 
Înființată în anul 1991, Comtext SA Constanța are sediul social ăe strada Miron Costin, Nr. 18, Constanța și se ocupă de  comerțul cu amănunțul al textilelor, în revista de specialitate.
 
SC Comtext SA Constanța este deținută de Marreano Investments Limited, din Cipru, cu 24,1% din capitalul social, Worldwide Comme Network LTD, din Seychelles, cu 23,79% din capitalul social, Secarea Maria, cu 23,63% din capitalul social, Constantinescu Nicușor-Daniel, cu 8,03% din capitalul social, Mazăre Radu-Ștefan, cu 8,03 % din capitalul social, KLD Services SRL, cu 8,03% din capitalul social, Alți acționari, cu 4,39 din capitalul social. Marcu Mihail-Constantin este administratorul firmei, potrivit termene.ro, platformă consultată pe 24 iulie.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea Documente puteți consulta declarația de avere și cea de interse ale prorectorului pe Cercetare, dezvoltare și inovare. Relația cu ISD, prof. univ. dr. Elena Condrea.
 
 
Citește și:

 
Ionela Popovici, prorector pe Educație și managementul calității al Universității Ovidius din Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)
 
Rectorul Universității Ovidius din Constanța și-a prezentat echipa alături de care va conduce în noul mandat
 
Dan Marcel Iliescu, singurul candidat la funcția de rector al Universității Ovidius din Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii