Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele inspectorului județean, Elena Ghiță (DOCUMENTE)

ro

28 Jul, 2024 10:48 244 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța şi ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
În ediția de astăzi, prezentăm declarația de avere şi pe cea de interese ale lui Elena Ghiță, având funcția de inspector la Județul Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al Consiliului Județean Constanța.

 
În ultima declarație de avere depusă pe data de 29.05.2024, aceasta a menționat că deține un apartament în Constanța cu suprafața de 65 m2, dobândit în anul 2014 prin contract de vânzare cumpărare.
 
Inspectorul județean a mai declarat că deține un autovehicul marca Ford din 2012, dobândit prin contract de vânzare cumpărare.
 
La categoria „Datorii”, Elena Ghiță a menționat că are un credit la BRD, deschis în anul 2014, până în anul 2044, în valoare de 125.000 lei.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, inspectorul județean a declarat suma de 66.268 lei ca salariu de la CJ Constanța și suma de 57.264 lei ca salariu al soțului, Adrian Ghiță, de la societatea Oil Terminal SA.
 
În ultima declarație de interese publicată în data de 29.05.2024, Elena Ghiță a menționat că este membru la SAPL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea „Documente” a acestui articol puteți vizualiza declarațiile de avere şi cele de interese ale lui Elena Ghiță.

 
 
Citește și:
Conf. univ. dr. Raluca Andreea Trandafir, prorector la Universitatea Ovidius din Constanța, are o colecție de bijuterii de 5.000 de euro (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii