Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:56 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conf. univ. dr. Raluca Andreea Trandafir, prorector la Universitatea Ovidius din Constanța, are o colecție de bijuterii de 5.000 de euro (DOCUMENTE)

ro

27 Jul, 2024 16:33 329 Marime text
  • Prezentăm declarația de avere și pe cea de interese ale conf. univ. dr. Raluca Andreea Trandafir, prorector pe Fonduri structurale și PNRR, relația cu mediul socio-economic, management economic și financiar.
  • Potrivit declarației de avere, Raluca Andreea Trandafir are un teren intravilan și o casă de locuit în Constanța, precum și un apartament în București.

Rectorul Universității Ovidius din Constanța (UOC), conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu, a desemnat, în urma consultării Senatului universitar, noua echipă de prorectori pentru mandatul 2024 – 2029. Echipa managerială alături de care acesta va asigura conducerea instituției pentru următorii cinci ani este formată din: prof. univ. dr. ing. Ionela Popovici, prorector pe Educație și managementul calității, prof. univ. dr. Elena Condrea, prorector pe Cercetare, dezvoltare și inovare. Relația cu ISD; prof. univ. dr. Liliana Ana Tuță, prorector pe Strategia de internaţionalizare, rețele universitare și relația cu instituțiile europene, conf. univ. dr. Raluca Andreea Trandafir, prorector pe Fonduri structurale și PNRR, relația cu mediul socio-economic, management economic și financiar, conf. univ. dr. Alexandru Bobe, prorector pe Digitalizare, antreprenoriat, relația cu studenții și absolvenții, conf. univ. dr. Marius Florentin Popa, prorector pe Managementul resurselor umane, juridic și patrimoniul UOC, Ș.l. dr. ing. Cosmin Filip, prorector pe Promovare programe universitare, dezvoltare infrastructură informațională instituțională, formare profesională continuă și învățământ dual.

Azi prezentăm declarația de avere și pe cea de interese ale conf. univ. dr. Raluca Andreea Trandafir, prorector pe Fonduri structurale și PNRR, relația cu mediul socio-economic, management economic și financiar. Raluca Andreea Trandafir a fost și consilier local la Primăria Constanța.


Potrivit declarației de avere, completată pe 11.01.2024, Raluca Andreea Trandafir deține un teren intravilan de 250 mp și o casă de locuit de 250 mp, ambele situate în Constanța și obținute în 2014, precum și un apartament de 58,40 mp, în București, cumpărat în 2023.


Raluca Andreea Trandafir a trecut în declarația de avere o colecție de bijuterii de 5.000 de euro, pe care le-a obținut în perioada 2012-2022.


În anul 2023, Raluca Andreea Trandafir a contractat un credit de 102.028,69 lei, scadent în 2028.


În anul 2023, prorectorul Raluca Andreea Trandafir a câștigat 189.859 lei de la Universitatea Ovidius, 300.000 lei de la Valentin și Eugenia Șerbănescu (contract de donație), 26.000 euro de la Valentin Șerbănescu (contract de donație) și 175.000 lei de la Valentin Șerbănescu (contract de donație)


Soțul ei a încasat 99.443 lei (drepturi salariale) de la Autoritatea Navală Română, precum și 25.473 lei (drepturi proiecte) tot de la ANR.


La bugetul familiei se adaugă suma de 6.000 lei provenită din închirierea unui apartament, suma de 2.730 lei care reprezintă dobândă de la Trezoreria Română, precum și alocația copilului - 3.072 lei.


Potrivit declarației de interese, completată pe 14.06.2024, prorectorul Raluca Andreea Trandafir a participat la 5 proiecte, contractate de Universitatea Ovidius din Constanța, în valoare de 147.872.387,8 lei.


La rândul său, soțul a participat la un Grant, contractat de Consorțiul CINEA, în valoare de 36.456.050 euro.


Prorectorul Raluca Andreea Trandafir nu este asociat/acționar la nicio societate comercială.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secțiunea Documente puteți consulta declarația de avere și cea de interse ale prorectorului Raluca Andreea Trandafir.


Citește și:

Elena Condrea, prorector la Universitatea Ovidius, asociată cu Nicușor Constantinescu și Radu Mazăre în Comtext SA Constanța (DOCUMENTE)

Ionela Popovici, prorector pe Educație și managementul calității al Universității Ovidius din Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)

Rectorul Universității Ovidius din Constanța și-a prezentat echipa alături de care va conduce în noul mandat

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii