Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Sandei-Carmen Ciocan, director executiv adjunct la Casa Județeană de Pensii Constanța (DOCUMENTE)

ro

22 Oct, 2024 20:07 571 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Sandei-Carmen Ciocan, având funcţia de Director executiv adjunct la Casa Județeană de Pensii Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial ANI.

 

În ultima declarație de avere, depusă pe 29 mai 2024, a menționat că deţine împreună cu soțul, Cătălin-George Ciocan, două terenuri: unul agricol de 4000 m², situat în Agigea, dobândit prin moștenire în 2018, și un teren intravilan de 90 m², tot în Agigea, achiziționat prin contract de vânzare-cumpărare în 1993.
 
În ceea ce privește clădirile, cei doi dețin o casă de locuit de 410 m² din Agigea, dobândită în 2018 prin moștenire. Totodată, Carmen-Sanda Ciocan deține integral un apartament de 49 m² în Constanța, moștenit în 2012.
 
Conform datelor înscrise în document, familia Ciocan are în proprietate trei autoturisme: un Suzuki din 2021 și două Skoda Octavia (un model din 2011 și unul din 2012), toate achiziționate prin contract de vânzare-cumpărare. 
 
La capitolul datorii, Carmen-Sanda Ciocan a contractat trei credite bancare: unul la BCR, în valoare de 14.780 lei (scadent în 2024), un altul de 80.000 lei contractat în 2021 (scadent în 2026), și un împrumut la ING, de 60.000 lei contractat în 2018 (scadent în 2024).

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel a înregistrat un venit de 80.857 lei, din funcția de Director executiv adjunct la Casa Județeană de Pensii Constanța. Soțul său, Cătălin-George Ciocan, a realizat un venit anual de 27.000 lei din prestări de servicii în cadrul unor instituții.
 
În declarația de interese, a menționat calitatea de membru în cadrul Sindicatului Național al Salariaților din Instituțiile Ministerului Muncii.
 
  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice de schise.


 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Sandei- Carmen Ciocan.



Citește și:

Guvernul și Casa de Pensii Județeană Constanța, părți într-un dosar la Curtea de Apel Constanța. Iată ce au hotărât magistrații

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii