Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 02 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și intersele lui Constantin Nicolae, consilier local la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

ro

02 Jul, 2024 14:31 228 Marime text

 
 Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese lui Constantin Nicolae, consilier local la Primăria Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al Primăriei.


 
În ultima declarație de avere, depusă pe 14.06.2024, a menționat că deţine un teren intravilan în Constanța, dobândit în 1993, prin contract de vânzare-cumpărare, în suprafață de 200 m2. Acesta mai are un teren intravilan tot în Constanța, dobândit în 1998, prin contract de vânzare-cumpărare, în suprafață de 60 m2.
 
Conform datelor înscrise în document, consilierul are și o casă de locuit în Constanța, dobândită în 1998, cu o suprafață de 60 m2, dobândită prin contract de vânzare-cumpărare
 
Consilierul a înscris în declarația de avere și un autoturism marca Suzuki, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.
 
Privitor la datorii, acesta are două credite, după cum urmează: unul la Constantin Ortenzia, contractat în 2024 și scandent în 2025, în valoare de 20.000 lei.
 
Un alt credit este la Banca Transilvania, contractat în 2024 și scandent în 2027, în valoare de 21.000 lei.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 15.264 lei ca și indemnizație consilier local la Primăria Municipiului Constanta. Privitor la venituri din pensii, a declarat suma de 34.440 lei din pensie.


În declarația de interese, a menționat calitatea de membru PNL Constanța - Președintele Organizației de Seniori.
 

  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Constantin Nicolae.



Citește și:

Declarații de avere ConstanțaFlorin-Daniel Cocargeanu, consilier local la Primăria Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii