Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 01 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Florin-Daniel Cocargeanu, consilier local la Primăria Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

01 Jul, 2024 17:00 194 Marime text
  • Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Florin-Daniel Cocargeanu, consilier local la Primăria Municipiului Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al Consiliului Local.
 
Potrivit ultimei declarații de avere, depusă pe 14.06.2024, acesta nu deţine terenuri sau locuințe. Conform datelor înscrise în document, consilierul are un autovehicul marca Opel Astra fabricat în 2007, pe care l-a dobândit printr-un contract de vânzare-cumpărare.
 
În declarația de avere nu este menționată deținerea bunurilor de valoare, a bijuteriilor, sau a obiectelor de artă și de cult, colecții de artă și numismatică, obiecte care fac parte din patrimonial cultural national sau universal, a căror valoare însumată depășește 5.000 de euro.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Florin-Daniel Cocargeanu a declarat un venit de 83.818 RON de la Primăria Constanța, unde a fost viceprimar până la 26 mai 2023 (data la care aleșii locali constănțeni PNL și PSD au votat în ședința Consiliului Local Municipal din 26 mai 2023 revocarea din funcția de viceprimar al lui Florin Cocargeanu, membru USR Constanța, la propunerea primarului Vergil Chițac).
 
Soția Adina-Maria Cocargeanu  a încasat 23.825 lei de la firma SC New York Beauty SRL, unde este angajată. La bugetul familiei se adaugă și alocația copiului minor în valoare de 3.072 lei.

În declarația de interese completată la aceeași dată cu cea de avere, Florin-Daniel Cocargeanu a menționat că face parte din Partidul Uniunea Salvați România - președinte filiala municipală Constanța

Potrivit declarației de interese, Florin-Daniel Cocargeanu nu este asociat/acționar la nicio societatea comercială.

În secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și interese ale lui Florin-Daniel Cocargeanu.


 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Florin-Daniel Cocargeanu.  
 
Citește și:

Declarații de avere Constanța Ateș Casimceali, consilier local la Primăria Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii