Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Șeful Serviciului de ordine publică, Dumitru Tofan - averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

09 Aug, 2024 17:27 173 Marime text

 
Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța şi ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
În ediția de astăzi, prezentăm declarația de avere şi pe cea de interese ale lui Dumitru Tofan, având funcția de șef al Serviciului de ordine publică, documente preluate de pe site-ul oficial al Primăriei Constanța.

 
La ultima declarație de avere completată la data de 29.05.2024, acesta a declarat că deține un autoturism marca Mercedes Vito (2001) și un VW Passat (2012), ambele dobândite prin contract de vânzare cumpărare.
 
Dumitru Tofan a menționat și un credit la ING Bank în valoare de 95.181 lei, în perioada 2024 - 2029.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, șeful Serviciului de ordine publică a declarat drepturi salariale în valoare de 76.801 lei de la Primăria Constanța și suma de 56.694 lei drepturi salariale a soției, Mirela Tofan de la Grădinița cu program prelungit „Mugurel”.
 
În ultima declarație de interese completată la data de 07.06.2024, a menționat că este membru la IPA Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Citește și:
Fiica soților Petre Costel Marius și Maria Margareta este și ea angajată în Consiliul Județean Constanșa. Avere și afaceri (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii