Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiica soților Petre Costel Marius și Maria Margareta este și ea angajată în Consiliul Județean Constanșa. Avere și afaceri (DOCUMENTE)

ro

09 Aug, 2024 17:00 469 Marime text
  • În 2023, Oana Bianca Decu s-a angajat la Consiliul Județean
  • Așa cum prezentam într-o ediție anterioară, familia Petre Costel Marius și Maria Margareta (Margo) lucrează în cadrul Consiliului Județean Constanța.
  • Oana Bianca Decu este fiica lui Petre Costel Marius și a Mariei Margareta (Margo)
 
Așa cum prezentam într-o ediție anterioară, familia Petre Costel Marius și Maria Margareta (Margo) lucrează în cadrul Consiliului Județean Constanța. Fiica celor doi, Decu Oana Bianca, este și ea angajată în cadrul aceleiași instituții.
 
Familia din Consiliul Județean Constanța - Petre Costel Marius și Maria Margareta. Declarații de avere (DOCUMENTE)

Conform paginii de Facebook Bimar Proiect Ambient, un teren pe care fundația unui proiect a fost finalizată, este scoasă la vânzare. „DE VANZARE .Se vinde intreg proiectul . Teren proprietate ,Proiect avizat si autorizat , vedere cu deschidere la lac si Mamaia. FUNDATIA PROIECTULUI ESTE FINALIZATA SI RECEPTIONATA”, se arată în anunțul făcut la data de 12 iulie 2024. Soții Petre Costel Marius și Maria Margareta (Margo) declară calitatea de asociați unici în societățile administrate de către Asan Onder, respectiv Bimar Proiect Ambient SRL(2018) Săcele și Bimar Dobrogea SRL (2022) Săcele. Pe pagina Bimar Proiect Ambient SRL proiectul scos la vânzare o are ca beneficiar pe Deco Oana Bianca.


 

Averea și interesele Oanei Bianca Decu

 
În 2023, Oana Bianca Decu s-a angajat la Consiliul Județean. Declarația depusă în 2022 era pentru funcția de referent la comuna Amzacea. Conform declarației de la momentul respective, deține un teren intravilan în Năvodari, în suprafață de 706 mp, achiziționat în 2019.
 
Nu deținea la momentul respectiv alte bunuri. Mai mult, a declarat un credit la BRD, scadent în 2026, cu o valoare de 40.000 lei.
 
 În mai 2023, a încetat activitatea la Primăria Amzacea, unde și-a depus declarația de încetare. Apar aceleași bunuri din declarația depusă în 2022. La rubric venituri, este menționat salariul de la Primăria Amzacea, în cuantum total de 8.761 lei.
 
Ulterior, în octombrie 2023, depune declarația de avere la 30 de zile de la numirea în funcția de referent la Județul Constanța. Declarația este identică cu cea din mai. În luna iunie 2024, depune declarația de avere cea mai recentă. Oana Bianca Decu declară aceșeași bunuri, dar și următoarele venituri făcute în anul anterior – 18.906 lei de la Primăria Amzacea (până la încetarea contractului), dar și suma de 9.717 lei, de la CJC.
 

Bimar Proiect Ambient SRL

 
Societatea Bimar Proiect Ambient SRL (2018) Săcele s-a înființat de către asociat unic fondator  /administrator Pop Adrian-Silviu din Negru Vodă, cu sediul social la domiciliul lui Petre Costel Marius într-un apartament situat la adresa Eliberării nr. 1, Constanța. Pop Adrian-Silviu în anul 2018 a cesionat capitalul social către Decu Oana Bianca, care la rândul ei, în anul 2021 se retrage și firma ajunge la directorul din consiliul județean Petre Costel Marius (mof. 26/2021).
 
Societatea Bimar Dobrogea SRL (2022) Săcele a  fost înființată de asociații Petre Costel Marius și Petre Margareta Maria (Margo), sediul social în Săcele, str. Șantierului nr. 2, punct de lucru permanent la adresa Șantierului nr. 6 și cu activitate declarată restaurante.
 
Petre Costel Marius cedează administrarea societății către Asan Onder din Techirghiol (mof.1652/2023) și  la începutul anului se retrage din calitatea de asociat (mof. 639/2024). Petre Margareta Maria (Margo) devine asociat unic și decide suspendarea societății Bimar.
 
 

Afacerea familiei Petre de la Săcele

 
Societatea declara pe proprie răspundere  în primele declarații de avere și interese în calitate de inspector la Consiliul Județean Constanța.
 
Înainte să devină funcționar public la Consiliul Județean Constanța, lucra la firma Global Ports s Service SRL (2001) Eforie Sud , societatea în care a fost asociat până în anul 2016 și Mircea Marcu fost șef al portului Constanța.
 
Societatea Global Ports s Service SRL (2001) Eforie Sud este reprezentată de asociat unic Dabija Marius Costel și administrată de Dabija Eugen Adrian.
 
Margo Maria Petre promovează intens afacerile familiei, care au un real succes pe această branșă. Soțul, Petre Costel, apare pe rețelele de socializare cu numele companiei – Bimar Proiect Ambient. Pe această pagină promovează, totodată, cea mai nouă afacere, deschisă la începutul lunii mai 2024 – Balroom Cristal, o sală de evenimente aflată în incinta Stanii Dobrogene, ferma pe care o deține familia amintită.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
 
Ioana Șufană se asociază cu familia Purghel din București, cu care Primăria Constanța a semnat un contract de consultanță

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii