Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 05 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Silvana Roxana Coleașă, inspector la CJ Constanța, deține un teren intravilan și un apartament (DOCUMENTE)

ro

05 Sep, 2024 14:54 184 Marime text
Consiliul Județean Constanța

Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța şi ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
În ediția de astăzi, prezentăm declarația de avere şi pe cea de interese ale Silvanei Roxana Coleașă, având funcția de inspector, documente preluate de pe site-ul oficial al Consiliului Județean Constanța.

 
În ultima declarație de avere completată la data de 22.05.2024, inspectorul județean a menționat că un teren intravilan în municipiul Constanța, cu suprafața de 14.88 m2, dobândit în anul 2019, prin contract de vânzare-cumpărare.
 
Aceasta a declarat că deține și un apartament în Constanța, cu suprafața de 44.79 m2, dobândit în anul 2019, prin contract de vânzare-cumpărare.
 
La categoria „Datorii” fost menționat un credit la Raiffeisen Bank în valoare de 163.926 lei, pe perioada 2019-2049.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, aceasta a menționat suma de 32.177 lei ca salariu de la Primăria Municipiului Constanța și suma de 14.815 lei de la CJ Constanța.
 
În ultima declarație de interse completată la data de 22.05.2024, aceasta nu a menționat niciun interes.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea „Documente” a acestui articol puteți vizualiza declarațiile de avere şi cele de interese ale Silvanei Roxana Coleașă.
 


Citește și:
Declarații de avere Constanța: Alexandru Ciora, inspector în Consiliul Județean, averea și interesele (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii