Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretarul general al CJC, Geafar Nesrin, a câștigat, anul trecut, peste 137.000 de lei (DOCUMENTE)

ro

29 Jul, 2024 11:28 225 Marime text
  • Prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale secretarului general al judetului Constanța Geafar Nesrin,  documente preluate de pe site-ul CJ Constanța.
  • Potrivit declarației de avere, completată în anul 2024 și aferentă anului 2023, Geafar Nesrin nu are bunuri imobile (terenuri, case și apartamente).
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Astăzi prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale secretarului general al județului Constanța, Geafar Nesrin, documente preluate de pe site-ul CJ Constanța.
 
Potrivit declarației de avere, completată pe 12.06.2024 și aferentă anului 2023, Geafar Nesrin nu are bunuri imobile (terenuri, case și apartamente). Acesta conduce un automobil Nissan Juke, fabricat în 2012.

În anul 2023, Geafar Nesrin a obținut de la CJC drepturi salariale de 118.036 lei, 6.264 lei de la CJRAE (membru comisie), 3.110 lei de la DGASPC (președinte comisie),  6.996 lei de la AJOFM (membru, reprezentant al CJC), 2.924 lei de la ADI ITI Delta Dunării (membru, reprezentant al CJC).
 
În total, în 2023, secretarul general al judetului Constanța, Geafar Nesrin, a realizat venituri de 137.330 lei.
 
Din declarația de interse aflăm că Geafar Nesrin este membru inactiv în Asociația Profesională Centrul de Mediere Dobrogea Județul Constanța și membru în Asociația Secretarilor Județelor din România.
 
Geafar Nesrin nu este ascționar/asociat în nicio societate comercială.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și inereste ale secretarului general al judetului Constanța Geafar Nesrin.

 
 Citește și:

Declarații de avere Constanța Nesrin Geafar, secretar general al județului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)


Declarații de avere Constanța. Averea și interesele inspectorului județean, Elena Ghiță (DOCUMENTE)

Declarații de avere Constanța. Stere Guteanu, consilier județean, avere și interese (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii