Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 29 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concert caritabil „Armonie pentru vindecare” la Constanța

ro

29 Aug, 2024 11:34 192 Marime text
Afiș eveniment, Sursa foto:ASCOR Constanța


În data de 26 spetembrie 2024, va avea loc concertul caritabil ,,Armonie pentru vindecare” organizat de membrii ASCOR Constanța, Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români Filiala Constanța în parteneriat cu Ahiepiscopia Tomisului,

Acest eveniment se va desfășura la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" din Constanța.

Scopul concertului caritabil este de a contribui la strângerea sumei de 33.137 de euro, necesară achiziționării unui ecograf performant pentru Secția de Medicină Internă II a Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” din Constanța.

Ariștii care s-au alăturat acestei acțiuni caritabile sunt: Eva Timush, Eugenia Nicolae, Ilie Caraș, Ionuț Galani, Andrei Bănuță, ansamblurile ASTRAS și Româncuța, carevor urca pe scenă pe data de 26 septembrie.
 

,,Fondurile strânse în urma acestui concert caritabil vor contribui la achiziționarea unui ecograf performant pentru secția de Medicină Internă II a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.
Așadar, invităm toți oamenii cu suflet mare să se alăture acestei cauze și, împreună, să construim o comunitate mai bună, mai unită și mai sănătoasă. Ne dorim să ajutăm pacienții care au nevoie de investigații imagistice pentru un diagnostic mai rapid și corect, și, totodată, să încurajăm oamenii să vină la medic periodic, nu doar în situații critice.”, a precizat Andrei-Florin Ciobanu, președintele ASCOR Constanța.


Biletele pentru concertul caritabil se pot achiziționa online.

ASCOR este o organizație studențească dedicată promovării valorilor creștin-ortodoxe, implicată în sprijinirea comunității prin proiecte de voluntariat, acțiuni caritabile și evenimente culturale, spirituale și își desfășoară activitatea în orașe precum: București, Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu, Suceava, Târgoviște, Timișoara, Târgu Jiu.



Citește și:
ARBDD„Vino și botează-ți sturionul!”, eveniment inedit în inima Rezervației Biosferei Delta Dunării

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii