Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ARBDD „Vino și botează-ți sturionul!”, eveniment inedit în inima Rezervației Biosferei Delta Dunării

ro

27 Aug, 2024 11:22 230 Marime text

Delta Dunării, Sursa foto: Facebook ARBDD


Vineri, 30 august 2024, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării vă invită la un nou eveniment de populare cu sturioni a Fluviului Dunărea, ce vine în întâmpinarea aniversării celor 34 de ani de la înființarea Rezervației Biosferei Delta Dunării (RBDD).

Evenimentul „Vino și botează-ți sturionul!” va avea loc în data de 30 august 2024, începând cu ora 09.30, la km 100 al fluviului Dunărea, în dreptul localității Isaccea, fiind inițiată de către Institutul de Cercetare – Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică Pescuit și Acvacultură Galați, entitate ce efectuează studii și cercetări pentru gestionarea resurselor acvatice în zona fluviului Dunărea, în colaborare cu World Wild Life Fund – WWF România și va avea ca obiectiv eliberarea a 370 pui de nisetru și 940 pui de păstrugă.

Evenimentul de populare va aduce o contribuție importantă la creșterea gradului de protecție și conservare a sturionilor, specie fanion a fluviului Dunărea, aflată pe cale de dispariție. Vă așteptăm cu drag!, a transmis Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.                                                                                                                                                                                                               

                                                                                                   

Despre ARBDD


Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării(ARBDD) este instituția publică înființată în anul 1990 cu menirea de a institui un regim special de administrare a patrimoniului natural din domeniul public de interes național al Rezervației Biosferei Delta Dunării, în scopul conservării sale și al refacerii habitatelor degradate, în corelație cu activitățile economice ale populației locale sau limitrofe, atribuții conferite prin Legea 82/1993, modificată și completată ulterior.


Citește și:
Festivaluri de vară în Tulcea! Jandarmii vor fi prezenți. Ce ne recomandă aceștia?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii