Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:14 10 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimente Constanța 11-13 octombrie 2024 Ai planuri pentru weekend? Nu rata evenimentele de la malul mării

ro

10 Oct, 2024 20:04 169 Marime text

  • Evenimente Constanța 11-13 octombrie 2024 

În acest weekend, Constanța prinde viață cu o varietate de evenimente pentru toate gusturile!

Vineri, pe 11 octombrie, ai parte de un start matinal cu deschiderea Pescăriei La Drăgoi în Tomis 3, iar City Park Mall găzduiește târgul Exponatura dedicat produselor eco și wellness. Seara aduce o proiecție specială de film și un meci de handbal între CSM Constanța și CSM Vaslui.

Sâmbătă, 12 octombrie evenimentele continuă cu Cupa Marina Speedkick și concerte de excepție, inclusiv un tribut Scorpions și apariții live ale trupei Gothic.

Duminică, 13 octombrie poți explora conferințe filozofice, spectacole de teatru și airsoft! 




Vineri 11 octombrie 2024

  • 08.00- Deschidem în Tomis 3-  Pescăria La Drăgoi, Piața Tomis 3
  • 10.00-13 octombrie, ora 22.00- Exponatura- City Park Mall Constanța- Ana Health Spa Eforie Nord te invită la Exponatura - Târgul de Produse și Servicii Eco, Bio, Naturale, Wellness și SPA, care va avea loc la City Park Mall, între 11 și 13 octombrie!
  • 12.00-13 octombrie ora 18.00- Târg de nunți Constanța-Don Corleone-Saloane cu rochii de mireasa - Celine , André Nikolas, Luada Style , Team Bride , costume mire, verighete, foto video, decor, flori , accesorii
  • 11.30-22.00- Brickenburg Black Sea Expo- Zilele Fanilor Lego-  VIVO Constanța-Vino să explorezi expoziția organizată în parteneriat cu Asociația Brickenburg și lasă-te surprins de machetele impresionante!​
  • 17.00-18.30- Neurostimulare prin joc- Centrul VIART-Dragi părinți, vă invităm să înscrieți copiii la un atelier unic de neurostimulare prin joc, dedicat copiilor cu vârste între 6 și 8 ani!
  • 18.00- CSM Constanța- CSM Vaslui-Sala Sporturilor Constanța- Handbaliștii noștri luptă pentru cea de-a 6-a victorie în Liga Zimbrilor! După duelul european cu Ystads IF, CSM Constanța încheie săptămâna la Sala Sporturilor, cu un meci împotriva lui CSM Vaslui.
  • 18.00- Proiecție specială în prezența echipei- City Park Mall Constanța-Pe 11 octombrie, de la ora 18:00, hai cu gașca să te bucuri de o comedie ca o terapie, alături de Daniel Nuță, Ada Condeescu, Vasile Calofir, Jorge, Lia Sinchevici și Mihai Mărgineanu.
  • 19.00- La Vie Sur Mer! - COSA Ristorante- O seară în care fiecare moment contează cu adevărat. O seară plină de prietenii noi și zâmbete care rămân în aer mult timp după. O seară cu vin bun și povești frumoase, spuse pe fundalul muzicii!
 

Sâmbătă 12 octombrie 2024

  • 09.00-Cupa Marina Speedkick-Complex Sportiv Tomis-În data de 12.10.2024, începând cu ora 9.00, va avea loc prima ediție a Cupei Marina Speedkick, organizată de Asociația Club Sportiv Marina Constanța.Manifestarea se va desfășura la Complexul Sportiv Tomis Constanța (Str. Flamanda nr. 11, Constanta) și se va bucura de participarea a peste 200 de sportivi, din categoriile de vârstă Under 6, U8, U10, U12, U14, U16, masculin si feminin.
  • 10.00-12.00- Întâlnire de socializare- BabyWearing Constanta-Ne întâlnim cu mic și mare, cu mămici, tătici, bunici și pici voinici.
  • Da, tăticii participă și ei. Și burticile. Și este o zonă safe pentru alăptare sau biberon 
  • 11.00- Atelier de pictură pentru copii- Libraria Dorian Gray-La aceasta ediție a atelierului de pictura vom face acest tablou realizat în culorii vii, cu un decor în degrade concentric. Datorita acestui fundal interesant tabloul va iesi foarte dinamic. Pictăm în culori acrilice pe canvas.
  • 11.30-Cursuri de arte marțiale-  Școala de Tae Chun Do-Cursurile se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5-13 ani si adultilor de pana la 45 de ani, dornici sa invete cum sa se apere in situatiile reale de agresiune fizica.
  • 16.00- Atelier Muzicoterapie- Centrul VIART-Vă invităm să descoperiți puterea vindecătoare a muzicii la atelierele noastre de muzicoterapie, susținute de Jean Baptiste Manitou, expert în muzicoterapie și psihologie!
  • 16.00-  Wine & Dine-Enjoy turkish vegan food- Wine & Dine- O seară de poveste care îmbină arta culinară cu introspecția personală! Vă invităm să vă alăturați unui eveniment unic, cu tema "Cum să alegi între psihoterapie, consiliere și coaching pentru dezvoltarea ta personală?"
  • 17.00-18.00- Gong Bath la Constanța- Maqrin Hammam-Dacă inima te cheamă, vino la sesiunea de sâmbătă și bucură-te de o experiență unică alături de Claudia &Noe și cele 5 gonguri -Soare, Chiron,Uranus și Mercur si Neptun După această ședință cu Gong-uri veți găsi claritate mentală și stabilitate emoțională, starea de spirit se va îmbunătăți, iar nivelul de anxietate va scădea.
  • 19.00-03.00- Concert tribut Scorpions-Seawolves M.C.-Ploiestenii de la The Zoo Band, trupa tribut a celebrei trupe germane, vor urca pe scena noastra pentru a canta live hituri precum Wind of Change, Still Loving You, Rock You Like a Hurricane, Send Me an Angel si... mai spuneti voi.
  • 19.30-23.30-NOCTURNAL ETERNITY -Rock House Constanta-Odată cu venirea toamnei, va aducem pe scena metalului românesc trupa NOCTURNAL ETERNITY de symphonic metal din TRANSYLVANIA. Pregătește-te pentru un weekend care să-ți depășească așteptările!
  • 20.00- Concert Gothic- Rock Halle-GOTHIC este în plină campanie de lansare a albumului ”Underground” , un album la care s-a lucrat peste 2 ani, înregistrat parțial la Consonance Studio – Timișoara și mixat la Haunting Studios (Grecia) de către Nikos Palivos, un foarte talentat producător elen, care și-a dedicat 7 luni mixajului noului album Gothic. 
  • 20.00- Ada Milea și Alex Neagu- Club Phoenix - Sâmbătă, 12 octombrie la ora 20.00, concert cu: Ada Milea și Alex Neagu; biletele sunt disponibile la sediul clubului
  • 21.00- Killa Fonic- Doors Events- Killa Fonic urcă pe scenă la Doors și promite un show pe bune, așa cum ne-a obișnuit. O seară în care muzica lui te prinde din prima, fără artificii, doar energie pură și beat-uri care te mișcă. Dacă-l știi pe Killa, știi că va fi nebunie.
 

Duminică 13 octombrie 2024 

  • 08.30.-14.00- Lemon Gin- ACC Airsoft Hub-Joc de airsoft destinat membrilor ACC ( juniori și seniori ) dar și celor aflați la primele jocuri
  • 09.00-11.00- Exerciții Falun Gong în aer liber-Parcul Tăbăcărie-Practica Falun Gong este potrivită fiecărei vârste şi este predată gratuit de voluntari. Printre beneficiile practicii se numără purificarea minţii de gânduri negative, claritate mentală, reducerea stresului, creşterea vitalității, mărirea puterii de concentrare, menţinerea unei bune condiţii fizice, creşterea imunităţii la boli, etc.
  • 10.30-11.20 - ALBĂ CA ZĂPADA – după Frații Grimm-Teatrul Căluțul de mare-Aceasta este o oportunitate perfectă pentru familii și copii de a se bucura de magia teatrului. 
  • 11.00-  Conferință filozofică: „CHEI PENTRU O VIAȚĂ INTERIOARĂ DE SUCCES”- Noua Acropola Romania - Constanta şi Cafeneaua Filosofică- Noua Acropolă Constanța vă invită duminică 13 octombrie, de la ora 11, la o nouă conferință: „CHEI PENTRU O VIAȚĂ INTERIOARĂ DE SUCCES”. După cum v-am obișnuit, aceste întâlniri cu idei filosofice sunt o ocazie de a ne dezvolta capacitatea de a investiga, de a reflecta și de a găsi răspunsuri practice la întrebări fundamentale.
  • 20.30- Silviu Covaci- Doors Club-Doors Club te invită să te lași purtat de energia autentică a folk-ului românesc, alături de Silviu Covaci!


Citește și:

Teatrul Căluțul de Mare Constanța anunță o nouă reprezentație a spectacolului „Albă ca Zăpada”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii