Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimente Constanța Festivalul Orizont Sonor, gata de start! Sunt anunțate restricții de trafic

ro

18 Sep, 2024 14:32 152 Marime text
foto: Primăria Constanța
Orizont Sonor
, un proiect interdisciplinar inovator, fără precedent în România, gata de start!
 
Festivalul de podcast, radio și creație sonoră are loc la Constanța între 19-21 septembrie.
 
Prima zi a festivalului va fi dedicată industriei, temelor și mizei din zona de radio și creație sonoră. De-a lungul celorlalte două zile de festival - vineri, 20 septembrie și sâmbătă, 21 septembrie - vor avea loc o serie de evenimente și activități diverse. Sunt programate sesiuni de ascultare imersivă a unor documentare franceze, în prezența realizatorilor și producătorilor lor. Discuțiile încrucișate împreună cu ascultarea de fragmente din creații sonore și radio vor aborda diverse subiecte: aspirațiile tinerei generații, arte sonore și documentare radio în timp de conflict, provocările de mediu asupra Mării Neagre sau sport, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 
 
Programul complet: https://bit.ly/ProgramOrizontSonor
 
Intrarea la toate evenimentele din cadrul festivalului este liberă.
 

Se vor restricționa traficul auto și locurile de parcare de pe aleea de acces dinspre Universitatea Maritimă Constanța către Biblioteca Județeană

 

Pentru desfășurarea în condiții optime și siguranța participanților la acest eveniment, se vor restricționa traficul auto și locurile de parcare de pe aleea de acces dinspre Universitatea Maritimă Constanța către Biblioteca Județeană, în perioada 19.09.2024 – 21.09.2024, în intervalul orar zilnic 06:00-20:00. 

Mai multe informații despre festival și evenimentele din program pot fi găsite pe www.facebook.com/orizontsonor, www.instagram.com/orizontsonor și www.institutfrancais.ro .
 
Evenimentul este organizat de Institutul Francez din România, cu sprijinul Primăriei Constanța și al Bibliotecii Județene I.N.Roman.



Citește și:

Orizont Sonor - festival de podcast, radio și creație sonoră, la Constanța. Iată programul primei ediții!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii