Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:47 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimente Constanța Lista evenimentelor organizate în acest weekend la Constanța

ro

17 Oct, 2024 21:55 220 Marime text
Și în acest weekend, la Constanța sunt organizate mai multe evenimente menite să ne scoată puțin din cotidian și să ne ajute să ne relaxăm.

De la piese de teatru, la muzică simfonică, operă, sau concerte pe toate gusturile, evenimentele organizate la malul mării promit momente de neuitat. 

VINERI 18 OCTOMBRIE 2024
  • 12.00 - Descoperă MULTIVERSE-ul din lumea VIVO!, o expoziție interactivă de realitate virtuală!​ Accesul este liber, dar condiționat de completarea formularului de participare, locurile fiind limitate.
  • 15.00 – Simfonii în miniatură – Recital canto și pian la Muzeul de Artă din Constanța. Evenimentul este deschis tuturor, iar intrarea este liberă .
  • 18.00 A patra etapa a Campionatului National de Super Rally Powered By Superbet va avea loc la Mangalia in 18 - 19 Octombrie. Mai multe detalii vor fi publicate pe pagina campionatului.
  • 19.00 Seară Grecească la Blue By Milano – 18 Octombrie 2024. Vino la o seară grecească autentică, cu muzică live de la Ionuț Galani și Mircea Cazan!
  • 19.30 – Stand-up Comedy cu Bordea, Cortea și Mădălina Mihai la Casa de Cultură Mangalia
  • 20.00 - La Nostalgia Party, Game World City Park Mall. Trupa Discoteka va susține un show extraordinar, iar seara va continua cu premii totale în valoare de 115.000 de Lei în cadrul promoției „Electric Game World”.
  • 20.30 - Babasha și nebunii lui îți aduc energia pe scena de la Restaurant Dorna Mamaia! Vino să trăiești un show live de neuitat, plin de ritm și vibrații care te vor ține în mișcare toată seara.
  • 20.30 Campania " Music for Autism" te invită la aniversare a 12 ani de existență alături de Bosquito,in Club Doors. Bosquito este o formație românească de muzică, fondată de Radu Almășan. Trupa abordează un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe care variază de la muzică țigănească, balcanică, până la elemente simfonice și de rock alternativ.
SÂMBĂTĂ 19 OCTOMBRIE 2024
  • 10.30 - CRAFT YOUR SPOOKY HALLOWEEN WITCH. Creează-ți vrăjitoarea înfricoșătoare de Halloween – Atelier creativ pentru copii, cu vocabular în limba engleză. Eveniment găzduit de M's EduCenter Srl
  • 10.30 - Visezi la o toamnă plină de culoare și creativitate? Ești așteptat la atelierul dedicat părinților și copiilor cu vârste cuprinse între 5 si 11 ani! Eveniment găzduit de Centrul Educațional Colorici
  • 11.00 Eveniment plin de imaginație și distracție pentru cei mici la Supernova Constanța cu atelier de creație "Umbreluțe de ploaie" – unde copiii își vor pune creativitatea la lucru și vor realiza umbreluțe colorate și pline de farmec, face painting, baloane modelate și surprize dulci – activități interactive care vor aduce multă veselie și zâmbete!
  • 13.30 Atelier de Lucru cu Inima ta, grup de dezvoltare persoanala, si spirituala. Eveniment găzduit de Alfa - Centrul de Sanatate Psihica si Comportamentala
  • 18.15 A patra etapa a Campionatului National de Super Rally Powered By Superbet va avea loc la Mangalia in 18 - 19 Octombrie. Mai multe detalii vor fi publicate pe pagina campionatului.
  • 19.00 Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski" prezintă opera „Carmen". Biletele pot fi achiziționate de pe www.tnobconstanta.ro/bilete și de la Agenția Teatrului. Carmen este o o operă compusă de Georges Bizet pe un libret de Henri Meilhac și Ludovic Halévy, după nuvela omonimă a lui Prosper Mérimée. Premiera mondială a operei a avut loc la „Opéra Comique" din Paris, pe data de 3 martie 1875.
  • 20:00 La Restaurant Voila Constanța Saturday Night Fever! Se anunta o seara incendiara alaturi de Catalina Gloria & ReMo care ne vor purta in toate genurile muzicale, pregătim preparate delicioase și băuturi alese! Intrarea este liberă!
  • 21.00 Spitalul de Urgență revine în forță la Doors pentru o noapte de rock autentic, fără filtre, fără limite! Pregătește-te pentru un concert ca o adrenalină pură, unde fiecare acord îți face inima să bată mai tare și fiecare vers îți aduce aminte că viața e prea scurtă să o trăiești pe tăcute. Trăiască Berea Tour e mai mult decât un concert—e o chemare la distracție și eliberare totală!
  • 21.00 Impro Comedy By The Fool – Show de comedie unic la Harlequin La finalul serii, doar unul dintre Cătălin Bordea, Micky Georgescu, Alex Cătănoiu și Geo Adrian va fi încoronat "Regele Improvizației", ales de public pentru cele mai amuzante și ingenioase momente.Pregătește-te pentru o seară de neuitat, plină de râsete și surprize coordonate de MC-ul Delia Riciu!
DUMINICĂ 20 OCTOMBRIE 2024
  • 9.00 - În fiecare duminică, între orele 09:00 și 11:00, în Parcul Tăbăcăriei din Constanţa, ești  invitat să înveți cele 5 exerciții Falun Gong în aer liber. Dacă ești în trecere și interesat(ă), hai să le înveți și tu. Eveniment găzduit de Falun Dafa România
  • 10.30 Privighetoarea după H C Andersen . Eveniment găzduit de Teatrul Căluțul de mare. In distribuție: Denisa Iova, Cătălina Oțeleanu/ Leticia Albu, Emanuel Cristoiu, Daniel Minciună, Andrei Stroescu, Dan Cojocaru, Cristian Mitescu, Clara Ghiuvelechian, Inga Marcu, Narcisa Hanganu
  • 11.00 proiectul pentru duminica “domisoara Dovlecel “sau Dovlecica .Lucram corpul /dovlecelul din panza si il umplem cu vata sau material sintetic ,capul il lucram dintr-o bila de poliestiren ,codițele din lâna și pălăria din fetru . Eveniment găzduit de Libraria Dorian Gray Atelierul se adeaseaza copiilor începând cu vârsta de 5 ani.
  • 11.00 - Cuib Cafe și Purpleartro te așteaptă la primul atelier organizat împreună! Și promit să nu fie ultimul! Un prim atelier cu iz de toamnă, frunze ruginii și ghinde aurii! Eveniment găzduit de Cuib Cafe şi Purple Art RO
  • 12.00 Privighetoarea după H C Andersen . Eveniment găzduit de Teatrul Căluțul de mare. In distribuție: Denisa Iova, Cătălina Oțeleanu/ Leticia Albu, Emanuel Cristoiu, Daniel Minciună, Andrei Stroescu, Dan Cojocaru, Cristian Mitescu, Clara Ghiuvelechian, Inga Marcu, Narcisa Hanganu
  • 18.00 – Ești invitat sa îți creezi propriul tău “Cerc” și sa te lași purtat de povestea piesei SAFE SPACE interpretata de @trupa_praf Eveniment găzduit de Interact Cetatea Tomis Constanta la Teatrul Pentru Copii Și Tineret Căluțul De Mare
  • 20.00 – Stand up – Club Phoenix Pregătiți-vă pentru o seară plină de râsete și amuzament alături de patru tineri comici plini de energie și entuziasm! Oprea, Călina, Borândel și Trifănescu, cu toții în căutarea de a-și face un nume în lumea stand-up-ului, vă vor încânta cu observații amuzante și povestiri din viața lor cotidiană. Ce au în comun? Nimic. Tot ce se spune despre ei este că sunt atât de diferiți încât este imposibil să nu-ți placă nici măcar unul dintre ei. Nu pierdeți această ocazie de a-i descoperi pe acești patru băieți în plină ascensiune în lumea stand-up-ului!
  • 21.00 - Satoshi ia cu asalt scena de la Doors și te invită într-o călătorie sonoră unică! Fiecare beat e o poveste, fiecare melodie o experiență care te va prinde în mesajele sale. Dacă ești gata să te pierzi în muzică, atunci nu poți rata noaptea asta
Citește și: 

Evenimente Constanța 11-13 octombrie 2024Ai planuri pentru weekend? Nu rata evenimentele de la malul mării
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii