Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 11 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimente programate duminică, 11 august 2024 la Constanța

ro

11 Aug, 2024 08:31 329 Marime text


Iată că am ajuns și la ultima zi din acest wwkend, iar vremea de afară este însorită și promite zile frumoase de plimbare, relaxare și un bun prilej de petrecere a timpului liber.

Weekend-ul acesta se anunță a fi unul promițător din acest punct de vedere, cu evenimente pentru toate gusturile și posibilitățile fiecăruia. Dar haideți să vedem unde și cum își pot petrece timpul turiștii și constănțenii la finalul săptămânii, duminică, 11 august 2024.

Duminică 11 august
  • 06.00-11.00-Circuit Constanța-Culmea-Simionoc-Ciocarlia de jos –Ct
Venim pentru dvs cu 83 de km de relaxare printr-o alta zona a Dobrogei: Constanta - Ovidiu - Culmea - Poarta Alba - Murfatlar - Siminoc - Ciocarlia de Sus - Murfatlar - Valu lui Traian - CT.
Revenim cu drag asupra acestui traseu dupa multa vreme, un traseu mediu, dar foarte frumos de parcurs.

Viteza de pedalare va fi de 20-25 km/h cu pauze la fiecare 20-25 km sau 45 minute . Recomandat sa aveti la dvs kit pana sau camera de rezerva .Bicicleta sa fie in buna stare de funcționare, fara defectiuni la sistemul de transmisie sau franare si sa fie dotata cu lumini fata-spate .
 
  • 06.00-20.00 – Excursie de o zi- O zi de plajă la Eforie Nord -Eforie Nord
Îmbarcări --Ploiești, Bucov, Valea Călugărească, Albești, Ciorani, Urziceni, Slobozia. Vă invităm să avem o escapadă plină de soare și aventură la malul mării!
 
Timp liber 6 ore la plajă, bălăceală și veselie la Eforie !!
 
  • 09.00-11.00- Exerciții Falun Gong în aer liber
În Parcul Tăbăcăriei din Constanţa, te invităm să înveți cele 5 exerciții Falun Gong în aer liber. Dacă ești în trecere și interesat(ă), hai să le înveți și tu.
 
  • 09.00-13.00-Siguranța în preajma apelor-Intalnirea cu animalele salbatice- Ce fac dacă mă pierd- Posh Baby Brands, Bd. Mamaia 213
Susţinut de doi specilişti: Isabela Șotreanu, asistent medical & instructor de prim ajutor și Roxana Șotreanu, expert in siguranta copiilor & psiholog pentru copii
Activitățile sunt special create pentru copii de la 5 ani în sus, astfel încât să se simtă confortabil și să învețe informații valoroase într-o atmosferă relaxată. 
  • 10.15-12.00- Deblochează resursele timpului tău- Alfa - Centrul de Sănătate Psihică și Comportamentală
Seminar de dezvoltare personala și spirituală
 
  • 11.00-13.00-Atelier creativ  pentru copii - Animax Constanța
Credem ca dragostea pentru animalute se invata inca din copilarie.
De aceea, te invitam duminica, 11 august, alaturi de copilul tau la un atelier creativ unde cel mic va avea ocazia sa exploreze, sa deseneze si sa invete despre animalute intr-un mediu relaxant si distractiv.
  • 13.30- Degustări vinuri internaționale- Restaurant Vatos
Vă invităm să descoperiți arome unice la o Degustare de Vinuri Internaționale  organizată de Restaurant Vatos. Pe 11 august 2024, de la ora 13:30, haideți să ne bucurăm împreună de selecții exclusiviste din vinuri fine, într-o atmosferă elegantă și relaxantă.
  • 19.00- Live music-Rebeca -Restaurant Vatos Agigea
Duminică, 11 august, de la ora 19:00, ne vedem la VATOS pentru o seară de muzică live alături de invitata noastră specială, Rebeca! 
  • 19.00-Omul cu șobolani la Vama Veche 
Formația noastră preferată din România, OCS, vine la Vama Veche! Pe 11 august vom avea cea mai tare seara posibilă, ÎMPREUNĂ!
Cei care stau în satul nostru de căsuțe beneficiază de intrare gratuită, iar de pe terasa fiecărui tiny house te poți bucura de concertul live OCS.
  • 20.00-22.00-Circul Olando 2024-stațiunea Venus 
 Locatia este lângă terasa Carù cu scoici, Venus, de marți până duminică la ora 20:00
  • 21.00-Costel si Natanticu – Stand up Comedy pe plajă-Reyna Beach
După o zi caldă de stat pe plajă unde altundeva poți să te relaxezi dacă nu la un show de stand-up cu o băutură rece?
Duminică, 11 august te așteptăm la Reyna Beach să te distrezi alături de Costel, Natanticu și Alex Ioniță cu Vlad Olteanu în deschidere de la ora 21:00 la un spectacol de Stand Up Comedy!
 
  • 21.00-22.30-Spectacolul ”30+” face parte din repertoriul Teatrului Metropolis.- Teatrul De Vara Soveja 
30+, cu titlul original Beautiful Bodies, este o comedie despre șase femei, toate în vârstă de peste 30 de ani și toate dezamăgite, într-un fel sau altul, de cum arată viețile lor. Însă, ce le alină pe fiecare e prietenia celorlalte. Căci, atunci când nu ai o familie (sau când familia e sursa ta de nefericire), prietenii tăi sunt tot ce ai nevoie.



Citește și:
Evenimente Constanța 09-11 august 2024: Iată ce evenimente te așteaptă în acest weekend la malul mării
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii