Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pavilionul Expozițional Constanța, dat în folosință gratuită Bisericii Creștine Baptiste ARKA Constanța. Iată de ce (DOCUMENT)

ro

29 Jul, 2024 09:48 214 Marime text
Pavilionul Expozițional Constanța
  • Proiectul privid darea în folosință gratuită Bisericii Creștine Baptiste ARKA Constanța a unor spații amplasate la Pavilionul Expozitional Constanța (parter sala expozitie, etaj sala conferințe și parcare laterală nord), în perioada 22-25 august 2024 pentru organizarea celei de a cincea ediții a Festivalului C Major se află pe ordinea de zi a ședinței CJC din data de 31 iulie.
  • Inițiatorul proiectului este președintele Consiliului Județean Constanța.
 
 
Consiliul Județean Constanța se întrunește, pe data de 31 iuilie, în ședință ordinară, carew se va desfășura în format fizic în sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ.
 
Pe ordinea de zi se află și Proiectul privid darea în folosință gratuită Bisericii Creștine Baptiste ARKA Constanța a unor spații amplasate la Pavilionul Expozitional Constanța (parter sală expoziție, etaj sală conferințe și parcare laterală nord), în perioada 22-25 august 2024 pentru organizarea celei de a cincea ediții a Festivalului C Major. Inițiatorul proiectului este președintele Consiliului Județean Constanța.
 
Darea în folosință gratuită Bisericii Creștina baptiste ARKA Constanța a unor spații în suprafață de de 8.288.45 mp reprezentând sala-parter de 2.135 mp, sală conferințe etaj de 432,45 mp și parcare laterală nord de 5.721 mp, amplasate la  Pavilionul Expozițional Constanța, propreitate publică a județului Constanța, pentru organizarea celei de-a cincea ediții a Festivalului C major, în perioada 22-25 august 2024. Valoarea de inventar a bunului este de 32.245.400,27 lei.
 
Predarea bunului către Biserica Creștină Baptista ARKA Constanța se va face prin proces verbal în data de 21 august 2024, iar predarea spațiului către CJC se va face în data de 26 august 2024, tot prin proces-verbal.
 
Cheltuielile de întreținere a imobiluli aferente perioadei desfîășurării evenimentului vor fi suportate de CJC.

Biserica Creștină Baptistă ARKA Constanța are următoarele e obligații:
 
- de a folosi suprafața solicitată potrivit detinației în vederea căreia i s-a acordat folosința gratuită,
- să păstreze în bune condiții bunurile, să nu le degtadeze sau deterioreze,
- va suporta riscul pentru deteriorarea bunului,
- să permită autorităților efectuarea controlului asupra bunului,
- să nu modifice bunul,
- la încetarea folosinței gratuie să restituie bunul în starea în care l-a primit.
 
În secțiunea Documente puteți consulta Proiectul privid darea în folosință gratuită Bisericii Creștine Baptiste ARKA Constanța a unor spații amplasate la Pavilionul Expozițional Constanța (parter sală expoziție, etaj sală conferințe (Cupolăa) și parcare laterală nord), în perioada 22-25 august 2024 pentru organizarea celei de a cincea ediții a Festivalului C Major.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Ședință CJC. Un proiect de peste 90 de milioane de lei care vizează construirea noului Acvariu din Constanța este pe masa consilierilor (DOCUMENT)


 Ședință CJ Constanța. Trecerea unor terenuri din domeniul public al localităților Poarta Albă și Murfatlar în scopul întregirii suprafeței de protecție hidrogeologică (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii