Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se modifică organigrama, statul de funcții și Regulamentul de organizare și funcționare ale Direcției Generale de Asistență Socială Constanța (DOCUMENT)

ro

21 Apr, 2024 14:38 787 Marime text
  • Proiectul  de hotărâre nr. 172/2024 pentru modificarea și completarea H.C.L. nr. 561/2023 privind aprobarea organigramei, a statului de funcții și a Regulamentului de organizare și funcționare ale Direcției generale de asistență socială Constanța, cu modificările și completările ulterioare se află pe ordinea de zi a ședinșei ordinare a CLM Constanșa.
  • Inițiatorul proiectului care are avizele Comisiilor de specialitate nr. 1 şi nr. 5 este primarul Vergil Chiţac.
Consiliul Local Constanța este convocat în ședință ordinară, în Sala „Remus Opreanu” a Palatului Administrativ, vineri, 26 aprilie, de la ora 10:00. 

Printre proiectele de pe ordinea de zi se numără Proiectul  de hotărâre nr. 172/2024 pentru modificarea și completarea H.C.L. nr. 561/2023 privind aprobarea organigramei, a statului de funcții și a Regulamentului de organizare și funcționare ale Direcției generale de asistență socială Constanța, cu modificările și completările ulterioare.  Inițiatorul proiectului care are avizele Comisiilor de specialitate nr. 1 şi nr. 5 este primarul Vergil Chiţac.

În conformitate cu prevederile H.G. nr. 1336/2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare; art. 31 alin. (4) din Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare; art. 554 alin. (3) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare; Legii nr. 53/2003 privind Codul muncii, republicată, cu modificăile și  completările ulterioare; ținând cont de cererea nr. 23009/20.03.2024 a doamnei Sachir Revide și certificatul de grad profesional specialist emis de către Ministerul Sănătății prin Ordinul Ministrului Sănătății nr. 410/25.01.2024, se transformă postul contractual de execuție de medic, nivel studii S, ocupat de către Sachir Revide în post contractual de execuție de medic grad profesional specialist nivel studii S, precum și de cererea nr. 23008/20.03.2024 a doamnei Goldstein Livia-Mona și certificatul de grad profesional specialist emis de către Ministerul Sănătății prin Ordinul Ministrului Sănătății nr. 410/25.01.2024, se transformă postul contractual de executie de medic, nivel studii S, ocupat de către Goldstein Livia-Mona în post contractual de execuție de medic grad profesional specialist nivel studil S din cadrul Serviciului medicină școlară, Direcția medico-socială, s-a întocmit prezentul raport la proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea H.C.L. nr. 561/2023 privind aprobarea organigramei, a statului de funcții și a Regulamentului de organizare și funcționare ale Direcției generale de asistență socială Constanța, cu modificările și completările ulterioare, spre a fl supus dezbaterii și aprobarii plenului Consiliului local al municiplului Constanța. 

Direcția generală de asistență socială Constanța a prevăzut resursele bugetare necesare salarizarii funcțiilor transformate, în bugetul aferent anuiui 2024. 

În secțiunea Documente puteți consulta proiectul de hotărâre la care facem referire în acest articol.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:  

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța poate administra un imobil din municipiu. Acolo va funcționa un centru de activități sportive și culturale destinat copiilor din medii defavorizate (DOCUMENT)


Ședință a Consiliului Local Municipal Constanța. Ordinea de zi completă (DOCUMENTE) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii