Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CJ Constanța Două terenuri de pe strada Semanătorului, alipite pentru o investiție necesară Centrului Școlar „Delfinul“ (DOCUMENT)

ro

30 Jul, 2024 09:37 188 Marime text
Centrul Școlar Delfinul Constanta
  • Proiectul de hotărâre privind aprobarea alipirii a două imobile - terenuri, proprietate publică a Județului Constanța, înscrise în cărțile funciare nr. 252735 și nr. 221298 situate în str. Semanătorului, nr. 8, Municipiul Constanța se află pe ordinea de zi a ședinței CJC din data de 31 iulie.
  • Inițiatorul priectului este președintele Consiliului Județean Constanța.
 
Consiliul Județean Constanța se întrunește, pe data de 31 iuilie, în ședință ordinară, care se va desfășura în format fizic în sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ.
 
Pe ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre privind aprobarea alipirii a două imobile - terenuri, proprietate publică a Județului Constanța, înscrise în cărțile funciare nr. 252735 și nr. 221298 situate în str. Semanătorului, nr. 8, Municipiul Constanța. Inițiatorul priectului este președintele Consiliului Județean Constanța.
 
Bunul imobil, teren situat în strada Semanătorului, nr. 8, Municipiul Constanța, înscris în cartea funciară nr. 252735, în suprafață de 564 mp, aparține domeniului public al Județului Constanța potrivit hotărării CJ Constanța nr. 241/2011 privind  aprobarea inventarului bunurilor care alcăituiesc domeniul public al județului Constanța, find identificat la poziția nr. 728.

Imobilul teren în suprafață de 4.365 mp, situat în strada Semanătorului, nr. 8, Municipiul Constanța, înscris în cartea funciară nr. 221298, aparține domeniului public al Județului Constanța conform Hotărării

Consiliului Județean Constanța nr. 241/2011 privind aprobarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al județului Constanța, fiind identificat la poziția 258.

Consiliul Județean Constanța are în subordine instituția Centrul Școlar pentru Educatie Incluziva Delfinul, ce desfășoară  activitatea în imobilul situat în strada Semănătoului nr. 8, Municipiul Constanța.

În decursul anului 2020, la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Delfinul a fost semnalată necesitatea realizării unui proiect, construcție nouă în suprafață de 200 mp, structurată pe trei nivele, respectiv:

- un demisol ce va servi drept spatiu tehnic și de depozitare, toalete, vestiare, sector administrativ;
- parterul ce va avea amenajata un hol și o sală de sport cu două intrări suficient de încăpătoare pentru derularea în siguranță deplină a activităților sportive;
- la etaj vor putea fi amenajate și dotate două cabinete de kinetoterapie și o sală multifuncționala modulară ce ar putea fi folosită drept sala de spectacole și sala de art-terapie.

Prin demararea procedurilor specifice de pregătire, au fost realizate specificațiile tehnice, proces finalizat prin procedura de achiziție directă unde căștigător a fost declarat SC Techmedia Electronics SRL.

După semnarea Contractului a fost emis Ordinul de începere pentru proiectare, proiectantul a transmis, conform prevederilor contractuale, documentele pentru obținerea Certificatului de Urbanism pe baza căruia CJC a fost obținut C.U. nr. 2198/07.09.2022 (expiră la data de 07.09.2024).

Ulterior, Ordinul de începere a fost suspendat întrucât nu a existat o documentație cadastrală conformă în sensul în care era necesară repozițonarea parcelei cu nr. cadastral 252735 și totodată alipirea parcelelor cu nr. cadastral 252735 și nr. cadastral 221298, acțiune necesară în vederea proiectării noii construcții propuse.

Față de cele menționate anterior, a fost supus spre dezbatere și aprobare prezentul project de hotărâre privind aprobarea alipirii a două imobile — terenuri, proprietate publică a Județului Constanța, înscrise în cărțile funciare nr. 252735 și nr. 221298 situate în str. Semănatorului, nr. 8, Municipiul Constanța.
 
În secțiunea Documente puteți consulta Proiectul de hotărâre privind aprobarea alipirii a doua imobile - terenuri, proprietate publica a Județului Constanța, înscrise în cărțile funciare nr. 252735 și nr. 221298 situate în str. Semanatorului, nr. 8, Municipiul Constanța.
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 Citește și:


Viitorul Teatru pentru Copii și Tineret Constanța a ajuns la faza elaborării documentațiilor tehnice. Un SRL din Iași se va ocupa de obținerea avizelor

Pavilionul Expozițional Constanța, dat în folosință gratuită Bisericii Creștine Baptiste ARKA Constanța. Iată de ce (DOCUMENT)   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii