Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 14 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CJ Constanța Proiect pentru desemnarea reprezentantului CJ în cadrul Comisiei pentru Evaluarea și Asigurarea Calității Educației la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros” Constanța

ro

14 Oct, 2024 10:11 159 Marime text






 
  • Consiliul Județean Constanța este convocat în ședință ordinară pentru data de 17.10.2024, ora 10:00, în sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ.

Ședința se va desfășura în format fizic, având în vedere că ordinea de zi cuprinde proiecte de hotărâre ce necesită asigurarea caracterului secret al votului.
 
Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte printre care și proiect nr. 199/25.09.2024 privind desemnarea reprezentantului Consiliului Județean Constanța în cadrul Comisiei pentru Evaluarea și Asigurarea Calității Educației la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros” Constanța, pentru anul școlar 2024 - 2025.

Inițiator al proiectului este  președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Ce este Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros" Constanţa

Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros" Constanţa este o unitate de Invăţămănt special, cu personalitate juridică, ce funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Componenţa Comisiei pentru evaluarea şi asigurarea calitălii educaţiei fn unitălile din învăţămăntul preuniversitar cuprinde:
  • 1-3 reprezentanţi ai corpului profesoral, aleşi prin vot secret de consiliul profesoral;
  • un reprezentant al sindicatului reprezentativ, desemnat de acesta;
  • un reprezentant al părinţilor, fn cazul fnvăţămăntului preşcolar, primar, gimnazial sau liceal;
  • un reprezentant al elevilor, fn cazul fnvăţănbăntului profesional, liceal îf postliceal;
  • un reprezentant al consiliu1ui local;f) un reprezentant al minorităţilor naţionale, după caz, provenind din corpul profesoral, reprezentanţii părinţilor sau ai elevilor (.)."
 
Prin Hotărârea Consiliului Judeţean Constanţa nr. 207/31.10.2023, a fost desemnată doamna Ciobanu Cristina Elena în cadrul Comisiei pentru Evaluarea şi Asigurarea Caliţăţii la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros" Constanţa, pentru anul şcolar 2023-2024.
 
Pentru buna desfăşurare a activităţii Centrului pentru Educaţie Incluzivă „Albatros" Constanţa, este necesară desemnarea unui reprezentant în cadrul Comisiei pentru Evaluarea şi Asigurarea Calităţii Educaţiei, pentru anul şcolar în curs.
 
Proiectul în integralitate poate fi consultat în secțiunea „Document” a materialului.
 
/> PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 Citește și
Ședință CJ Constanța Proiect important pentru persoanele cu dizabilități pe ordinea de zi (DOCUMENT)

 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii