Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CJ Constanța Se cere aprobarea tehnico-economici faza DALI pentru înființarea unei secții clinice medicale (DOCUMENT)

ro

27 Aug, 2024 21:15 152 Marime text
Foto: Sediul Consiliului Județean Constanța
 
  • Se convoacă Consiliul Județean Constanța în ședință ordinară pentru data de 29.08.2024, ora 10.00, în format de videoconferință.

Se convoacă Consiliul Județean Constanța în ședință ordinară pentru data de 29.08.2024, ora 10.00, în format de videoconferință.
 
Pe ordinea de zi se află următorul proiect: „Proiect de hotărâre nr. 177/23.08.2024 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza DALI aferenți obiectivului „Amenajarea, consolidarea și modernizarea imobilelor C1 și C2 în vederea înființării unei Secții Clinice Medicală III cu Compartiment de Reumatologie și Centru de Excelență în Diagnosticul Bolilor Inflamatorii Reumatice Mediate Imun și Bază de tratament - Reabilitare Medicală, conform standardelor europene”, adresa: Str.Ștefan cel Mare nr.133, Lot 2, municipiul Constanța”.

Inițiator este Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

În acest proiect se propune:

Art. 1 Aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza DALI aferenți obiectivului: „Amenajarea, consolidarea și modernizarea imobilelor Cl și C2 în vederea înființării unei Secții Clinice Medicală III cu Compartiment de Reumatologie și Centru de Excelență în Diagnosticul Bolilor Inflamatorii Reumatice Mediate Imun și Bază de Tratament - Reabilitare Medicală, conform standardelor europene”, adresa: Str. Ștefan cel Mare, nr. 133, Lot 2, municipiul Constanța".

Art. 2 Prezentul proiect de hotărâre ce urmează a fi înscris pe ordinea de zi a ședinței ordinare din luna august 2024 se transmite, de Secretarul General al Județului, Comisiei pentru Investiții, Patrimoniu, Infrastructură și Urbanism în vederea examinării, formulării de amendamente în scris, după caz, precum și întocmirii avizului cu privire la adoptarea sau, după caz, respingerea proiectului.

Proiectul integral poate fi consultat în secțiunea „Documente” a materialului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:
Ședință CJ Constanța: Se cere aprobarea valorii unitare lei/kilometru aferentă sumei forfetare lunare acordată elevilor din județul Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii