Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CJC Regulamentul de Organizare și Funcționare ale DGASPC Constanța, pentru anul 2024, se modifică (DOCUMENT)

ro

26 Aug, 2024 13:53 243 Marime text
DGASPC sediul strada Decebal. Sursa foto - google.maps
  • Proiectul de hotărâre nr.156/01.07.2024 privind modificarea Organigramei, Statelor de Funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, pentru anul 2024 se află pe ordinea de zi a ședinței CJC.
  • Inițiatorul proiectului este președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.
 
Se convoacă Consiliul Județean Constanța în ședință ordinară pentru data de 29.08.2024, ora 10:00, ședință ce se va desfășura în format videoconferință.

Pe ordinea de zi se află și Proiectul de hotărâre nr.156/01.07.2024 privind modificarea Organigramei, Statelor de Funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, pentru anul 2024. Inițiatorul proiectului este președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.
 
Având în vedere prevederile art.173 alin.(1) lit.d), alin.(5) lit.b) și art.182 alin.(1) din OUG nr.57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificăile și completările ulterioare, potrivit carora, Consiliul Județean asigură, potrivit competemelor sale și în condițiile legii, cadrul necesar pentru furnzarea serviciilor publice de interes județean, a foist depusă documentația necesară în vederea aprobării proiectului de hotărâre privind modificarea Organigramei, Statelor de funcții și a Regulamentulul de Organizare și Funcționare ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanță, pentru anul 2024, cu noua structură de personal.
 
Astfel, noua structură de personal care cuprinde un număr total de 2483 posturi din care:
 
- 210 posturi în aparatul de specialitate: 197 funcții publice; 13 funmii contractuale;
- 1905 funcții contractuale în cadrul serviciilor sociale cu sau fără  cazare funcționale,
- 368 posturi care fac parte din serviciie sociale cu sau fără cazare care se vor deschide etapizat în funcție de finalizarea proiectelor cu finanțare europeană sau națională aflate în derulare.
 
În secțiunea Documente puteți consulta proiectul de hotâre la care facem referire.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ședință CJ Constanța Consilierii județeni trebuie să-și dea acordul pentru proiectul desfășurat de Asociața „Arca Magică“ pe un teren proprietate publică a judeţului (DOCUMENT)

Ședință CJC Centrul de plasament „Ovidiu” se închide. Beneficiarii vor locui în două case de tip familial și la Centrul de zi (DOCUMENT)

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii