Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CL Constanța Aleșii locali vor vota persoanele propuse să exercite controlul financiar preventiv propriu la CT BUS SA (DOCUMENT)

ro

26 Jul, 2024 12:37 224 Marime text
  • Proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea H.C.L. nr. 260/2018 privind acordul de numire a persoanelor propuse să exercite controlul financiar preventiv propriu la R.A.T.C Constanța se află pe ordinea de zi a ședinței CLM Constanța din 31 iulie.
  • Consiliul local al municipiului Constanța urmează să-și dea acordul pentru ca reprezentantul legal al entității publice să emită decizia internă în vederea exercitării activității de control financiar preventiv propriu la societatea CT BUS SA, respectiv Anișoara Petre, Alina Steriana Pașa și Ionela Geanina Dumitrașcu.
 
Se convoacă Consiliul local al municipiului Constanţa în şedinţă ordinară, miercuri, 31.07.2024, ora 1430. Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.

Pe ordinea se zi se află și Proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea H.C.L. nr. 260/2018 privind acordul de numire a persoanelor propuse să exercite controlul financiar preventiv propriu la R.A.T.C Constanța.
 
Se modifică primul alineat al art.1 din H.C.L.nr.260/2018 și va avea următorul cuprins: "Art.1. Consiliul local al municipiului Constanța își dă acordul pentru ca reprezentantul legal al entității publice să emită decizia internă în vederea exercitării activității de control financiar preventiv propriu la societatea CT BUS SA, respectiv Anișoara  Petre - economist în cadrul Serviciului financiar-contabilitate,  Alina Steriana Pașa - economist în cadrul Serviciului financiar-contabilitate și înlocuitor al acestora,  Ionela Geanina Dumitrașcu - economist în cadrul Serviciului financiar-contabilitate.

După art. 1 din din H.C.L. nr. 260/2018 se introduce un nou articol, art. V cu următorul cuprins: "Art.11 - Consiliul local al municipiului Constanța își dă acordul pentru ca reprezentantul legal al entității publice să emită decizia internă în vederea exercitării activității de control financiar preventiv propriu la societatea CT BUS SA  de către Dumitrașcu Ionela Geanina - economist în cadrul Serviciului financiar-contabilitate când Petre Anișoara și Pașa Alina Steriana sunt în concediu de odihnă, concediu medical, concediu pentru formare profesională în aceeași perioadă".

Art.III Acordul de numire pentru Pașa Alina Steriana cuprinde urmĂToarele documente: lucrare de concepție privind organizarea exercitarea controlului financiar preventiv propriu în condițiile  specifice entitatii respective, curriculum vitae, model comun european, minimum 2 scrisori de recomandare, declarație pe propria răspundere cu privire la respectarea regimului incompatibilităților specifice al conflictelor de interese, conform anexelor nr. 1-4 care fac parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art. IV Celelalte prevederi ale H.C.L.nr.260/2018 rămân neschimbate.

Art.V Compartimentul secretariat, relații Consiliul Local, administratia publică fond funciar va comunica prezenta hotărâre Direcției financiare, Direcției servicii publice, societății CT BUS SA în vederea ducerii la îndeplinire și Instituției prefectului județului Constanța, spre știință.
 
În temeiul art. 136 alin.(1) și alin.(8) lit.a) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, a fost inițiat proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea H.C.L.nr.260/2018 privind acordul de numire a persoanelor propuse să exercite controlul financiar preventiv propriu la R.A.T.C Constanța.
 
În secțiunea Documente puteți consulta proiectul de hotârăre pentru modificarea și completarea H.C.L. nr. 260/2018 privind acordul de numire a persoanelor propuse să exercite controlul financiar preventiv propriu la R.A.T.C Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Echipamentele și dotările achiziționate de Primăria Constanța, în contextul Covid-19, transmise Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța (DOCUMENT)

 Consiliul Local al Municipiului Constanța convocat în ședință ordinară! (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii