Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Consilierii locali vor aproba modificarea organigramei Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, începând cu 1 septembrie (DOCUMENT)

ro

26 Aug, 2024 10:12 216 Marime text
Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta
  • Proiectul de hotărâre nr. 359/2024 pentru modificarea  H.C.L. nr. 108/2024  privind aprobarea organigramei și statului de funcţii ale Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, cu modificările ulterioare se află pe ordinea de zi a ședinței CLM Constanța.
  •  Inițiatorul proiectului care are avizele Comisiilor de specialitate nr. 1, nr. 3, nr. 4 şi nr. 5 este primarul Vergil Chiţac.
 
Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, joi,  29.08.2024, ora 12.00. Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.
 
Pe oridnea de zi se află și Proiect de hotărâre nr. 359/2024 pentru  modificarea  H.C.L. nr.  108/2024  privind aprobarea organigramei și statului de funcţii ale Spitalului Clinic de Boli Infecţioase  Constanţa, cu modificările ulterioare. Inițiatorul proiectului care are avizele Comisiilor de specialitate nr. 1, nr. 3, nr. 4 şi nr. 5 este  primarul Vergil Chiţac.
 
Ținând cont că la concursul de ocupare a postului vacant de consilier juridic IA, specialitatea „jurist“, din cadrul Compartimentului juridic, desfășurat în cursul anului 2024, s-a înscris un singur candidat care să îndeplinească criteriul de vechime în specialitate de 6 ani și 6 luni, dar care nu a promovat concursul, este necesară renunțarea la cerinta de a deține această vechime tocmai pentru a avea o adresabilitate mult mai mare, prin transformarea postului vacant existent, cu mențiunea că există prevedere bugetară pentru anul în curs.
 
Astfel, se transformă postul de consilier juridic IA, specialitatea jurist din cadrul Compartimentului Juridic, în consilier juridic debutant (poziția 328 din statul de funcții).
 
O parte din personalul medical încadrat în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța a înaintat conducerii spitalului solicitări privind modificarea locului de muncă prin încadrarea în alte structuri, structuri în care este necesară angajarea de personal suplimentar pentru desfășurarea în bune condiții a activității medicale.
 
Astfel, pentru încadrarea personalului pe aceste structuri, este necesar ca în cadrul acestora să existe un post vacant de același grad profesional și acelasi nivel de studii ca cele deținute de salariatul care a făcut solicitarea, fapt ce implică modificarea corespunzătoare a statului de funcții prin transformarea următorului post, cu mentiunea ca există prevedere bugetară pentru anul în curs.
 
De asemenea, se va transformarea postului de asistent medical PL, specialitate medicină generală, din cadrul Cabinetului de Boli Infecțioase, în asistent medical principal PL (poziție 373 din statul de funcții).
 
Așadar, consilierii locali vor aproba modificarea organigramei Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, începând cu data de 01.09.2024, dupa cum urmează:

- crearea a două posturi de muncitor cu specialitatea electrician de întreținere și reparații, din cadrul Compartimentului Tehnic - Securitate și Sănătate în muncă Situații de Urgență care să deservească cele 4 unități grup electrogen și stațiile acumulatori ale Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.
 
Se aprobă modificarea statului de funcții al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța începând cu data de 01.09.2024, după cum urmează:
 
-  crearea a două posturi de muncitor cu specialitatea electrician de întreținere și reparații din cadrul Compartimentului Tehnic - Securitate și Sănătate în muncă — Situații de Urgență;

- transformarea postului de consilier juridic IA, specialitatea jurist, în consilier juridic debutant;
- transformarea postului de asistent medical PL din cadrul Cabinetului Boli Infecțioase în asistent medical principal PL.
 
În secțiunea Documente puteți consulta proiectul de hotâre la care facem referire.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Ședință CLM Constanța.Sala de sport a Şcolii Gimnaziale nr. 6 „Nicolae Titulescu, închiriată prin licitație publică. Ce condiții sunt impuse chiriașului (DOCUMENT)
 
Ședință CLM Constanța: Se modifică procedura de acordare a tichetelor valorice prin programul Respect (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii