Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 20 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Constanța Desemnarea unui nou reprezentant în Adunarea Generală a societății Telegondola-Mamaia SRL (DOCUMENT)

ro

20 Oct, 2024 12:22 218 Marime text

 
  • Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, în data de vineri, 25 octombrie 2024, ora 10.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța.
 
Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, în data de vineri, 25 octombrie 2024, ora 10.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța.

Este ultima ședință din mandatul 2020-2024 și va avea loc în format fizic.

Printre proiectele de pe ordinea de zi este și proiectul nr. 453/2024 privind desemnarea reprezentantului municipiului Constanţa în Adunarea Generală a Asociaţiilor societăţii Telegondola - Mamaia SRL;

- iniţiator: primar Vergil Chiţac
- avize Comisiile de specialitate nr. 3 şi nr. 5 

Se propune:

Art. 1 (1) Se aprobă încetarea calității de reprezentant al municipiului Constanța în Adunarea Generală a Asociaților societății Telegondola-Mamaia S.R.L. a doamnei Mihaela Popescu începând cu data de 09 noiembrie 2024.

(2) Se aprobă desemnarea unui nou reprezentant al municipiului Constanța în Adunarea Generală a Asociaților societații Telegondola- Mamaia SRL pentru un termen de 1 (un) an, conform anexei care face parte integrantă din prezentul proiect de hotărâre.

Despre Telegondola-Mamaia S.R.L

Societatea Telegondola-Mamaia S.R.L a fostînființată în anul 2003, are sediul în Stație Pornire Perla, Mamaia, județul Constanța și se ocupă de „Transporturi aeriene de pasageri”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, acționari sun SC Mamaia SA și Municipiul Constanța, iar admnistratori sunt Constantinescu Ionuț Cosmin, Drăghici-Tomescu Gabriela și Vișan Alexandra.

Constantinescu Ionuț Cosmin mai are o întreprindere individuală și mai este asociat și administrator la Krano Kapital SRL, iar Drăghici-Tomescu Gabriela mai este asociat și administrator la Rebrand Consulting SRL.

Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Telegondola-Mamaia S.R.L a înregistrat o cifră de afaceri de 4.426.675 lei, cu un profit de 1.746.846 lei, la 19 angajați.

Proiectul în integralitate poate fi consultat în secțiunea &bdqu o;Document” a materialului.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.





Citește și:
Ultima ședință a Consiliului Local Constanța în mandatul 2020-2024. Proiect privind societatea Termoficare Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii