Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Constanța Imobile declarate succesiuni vacante, actualizate în inventarul AFI SRL

ro

26 Sep, 2024 15:27 232 Marime text
Primăria Constanța
  • Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, luni, 30.09.2024, ora 14.00.
 
Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte printre care Proiect de hotărâre nr. 426/2024 pentru completarea HCL nr. 289/2023 privind aprobarea gestiunii delegate a Serviciului de administrare a domeniului public și privat al municipiului Constanța către societatea Administrația Fondului Imobiliar S.R.L.
 
Prin HCL 289 din 29 iunie 2023 a fost aprobată gestiunea delegate a Serviciului de administrare a domeniului public și privat al municipiului Constanța către societatea AFI SRL și a fost aprobat contractul nr. 137105/19.07.2023 de delegare a gestiunii Serviciului de administrare a domeniului public și privat către AFI SRL.
 
Anexa 3 a contractului nr. 137105/19.07.2023 conține „Inventarul bunurilor care fac obiectul serviciului de administrare a domeniului public și privat al municipiului Constanța”. Acesta cuprinde și imobile ce reprezintă fondul locativ privat și fondul locativ public.
 
Prin HCL 240/2024 a fost aprobată fuziunea prin absorbție a societății AFI SRL. Imobilele ce fac obiectul prezentului proiect au fost declarate prin certificatele de moștenire vacantă ca fiind succesiuni vacante și ulterior înscrise conform legislației în vigoare în lista bunurilor care aparțin domeniului privat al municipiului Constanța.
 
În vederea asigurării unor condiții optime pentru folosirea și dispunerea de imobilele declarate succesiuni vacante, potrivit destinației de locuințe, se consideră oportună transmiterea în gestiunea delegate a societății Conofrt Urban SR a imobilelor antecitate.
 
Imobilul – teren și construcție – situate în municipiul Constanța, bd. I.G Duca nr. 52A reprezintă domeniul privat al municipiului Constanța și prin transmiterea acestuia în gestiunea delegată a societății Confort Urban SRL va fi asigurată reabilitarea acestuia respectiv conferirea unor bune utilizări și funcționări.
 
Proiectul în integralitate poate fi consultat în secțiunea Document a materialului. 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și: 

Ședință CLM ConstanțaConf. univ. dr.Dumea Elena nominalizată șef al Secției clinice de boli infecțioase HIV/SIDA exterioară din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii