Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 20 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Constanța Vacantarea locului de consilier local al Mihaelei Andrei, după demisia acesteia (DOCUMENT)

ro

20 Oct, 2024 13:22 168 Marime text
Primăria Constanța
 
  • Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, în data de vineri, 25 octombrie 2024, ora 10.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța.
 
Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, în data de vineri, 25 octombrie 2024, ora 10.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța.

Este ultima ședință din mandatul 2020-2024 și va avea loc în format fizic.

Printre proiectele de pe ordinea de zi este și proiectul nr. 466/2024 privind constatarea încetării de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier local al doamnei Andrei Mihaela și vacantarea locului de consilier local deținut de aceasta;

- iniţiator: primar Vergil Chiţac
- aviz Comisia de specialitate nr. 5,

Se propune:

Art. 1 - Se constată încetarea de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier local al doamnei Andrei Mihaela, începând cu data de 15.10.2024, ca urmare a demisiei acesteia.

Art. 2 - Se declară vacant locul de consilier local din partea Partidului Național deținut de doamna Andrei Mihaela.

Art. 3. Prezentul proiect de hotărâre ce urmează a fi înscris pe ordinea de zi a sedinței ordinare din luna octombrie 2024 se transmite de Secretarul General al Municipiului Comisiei de specialitate nr. 5 pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturi și libertăților cetățeanului, în vederea examinării, formulării de amendamente în sc i , după caz, precum și întocmirii avizului cu privire la adoptarea proiectului.


Proiectul în integralitate poate fi consultat în secțiune „Document” a materialului.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datel or cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:
Ședință CLM Constanța: Consiliul de administraţie al CT BUS SA, la raport. În primiul semestru al anului 2024 au fost adoptare 51 de hotărâri (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii