Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 21 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Planul de administrare al societăţii CT BUS SA, pe masa aleșilor locali (DOCUMENT)

ro

21 Oct, 2024 10:19 176 Marime text

  • Proiectul de hotărâre nr. 464/2024 pentru aprobarea modificării şi completării H.C.L nr. 247/2024 privind aprobarea Planului de administrare în integralitate cu ambele componente ( managerială şi de administrare) al societăţii CT BUS SA se află pe ordinea de zi a CLM Constanța.
  • Iniţiatorul proiectuli care are avizele Comisiilor de specialitate nr. 1, nr. 3 şi nr. 5 este primarul Vergil Chiţac.
 
Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, în data de vineri, 25 octombrie 2024, ora 10.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța. Este ultima sedinta din mandatul 2020-2024 și va avea loc în format fizic.
 
Pe ordinea de zi se află și Proiectul de hotărâre nr. 464/2024 pentru aprobarea modificării şi completării H.C.L nr. 247/2024 privind aprobarea Planului de administrare în integralitate cu ambele componente ( managerială şi de administrare) al societăţii CT BUS SA. Iniţiatorul proiectuli care are avizele Comisiilor de specialitate nr. 1, nr. 3 şi nr. 5 este primarul Vergil Chiţac.
 
Principiile directoare privind administrarea societății în intervalul mandatului 2024-2028, obiectivele fundamentale, țintele de performanță și prioritățile strategice statuate prin prezentul Plan de Administrare, se constituie în standarde de performanță obligatorii pentru echipa de management a SC CTBUS SA, reprezentând parte componentă a Planului de Management și a politicilor de dezvoltare la nivel de arie funcțională.

Pentru îndeplinirea obiectivului strategic al CT BUS SA, indicatorii cheie de performanță (ICP) trebuie să fie rezilienți cerințelor contextuale de stabilitate și dezvoltare, transformărilor social-economice și de infrastructură a societății.

În urma revizuirii ICP rezultați din Componența de administrare a Planului de Administrare, pentru monitorizarea performanțelor societăți, a evaluării activității administratorilor și directorilor și calculul remuneratiei variabile, au fost stabiliti urmatorii ICP, astfel:

Indicatori Financiari — Total pondere 35%, Obiectiv - stabilitate si eficiență economică.
 
I. Categorie - Politica de investiții:  rata cheltuielilor de capital – 2%
II. Categorie - Finanțarea: ICP 1 Rata lichidităii curente - 2%, ICP 2 Lichiditatea imediată/test acid  - 2%, ICP 3 Levierul  - 3%, ICP4 Flux de numerar  - 4%
III. Categorie — Operațiuni: ICP 1 Rata de rotație a activelor – 3%, ICP 2 Rata de rotațoe a stocurilor – 3%, ICP 3 rata de rotație a creanțelor – 3%
IV. Categorie - Rentabilitate: ICP 1 Rentabilitatea activelor  - 2%, ICP 2 Marja netă a profitului - 4%, ICP 3 Rata de creștere a cifrei de afaceri nete - 4%
V. Rata de distribuție a profitului sub forma de dividende: ICP 1 RDPFD - 2%.

B. Indicatori Nefinanciari — Total pondere 65%, Obiectiv – respectarea prevederilor contractului de servicii publice.
 
În secțiunea Documente puteți consulta Proiectul de hotărâre nr. 464/2024 pentru aprobarea modificării şi completării H.C.L nr. 247/2024 privind aprobarea Planului de administrare în integralitate cu ambele componente ( managerială şi de administrare) al societăţii CT BUS SA.
 
ong>PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

 
Ședință CLM Constanța: Consiliul de administraţie al CT BUS SA, la raport. În primiul semestru al anului 2024 au fost adoptare 51 de hotărâri (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii