Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tensiuni la ședința CJ Constanța între Mihai Lupu și Nicoleta Bercaru - „Opriți-i microfonul!” (VIDEO)

ro

29 May, 2024 11:04 3511 Marime text



În această dimineață, 29 mai, consilieri județeni constănțeni au fost convocați în ședința ordinară. Proiectul privind retragerea CJC din Asociația de Dezvoltare Durabilă nu a fost votat!

„Am solicitat și solicit retragerea CJC din Asociația de Dezvoltare Durabilă. Este ilegal ca o entitate care nu reprezintă CJC să facă licitații. Nu știu de ce instituțiile statului nu se sesizează. Ne aflăm în imposibilitatea de a merge mai departe. ADD nu înțelege  că exista riscul major să pierdem bani, deoarece asoociația a organizat ilegal licitațiile. Este o situație gravă care nu s-a mai întâmplat în România. Cei care se vor abține și nu vor vota proiectul, vor vota împotriva locuitorilor județului", a declarat Mihai Lupu președintele CJC.

Consilierul județean Nicoleta Bercaru i-a amintit lui Mihai Lupu că el a girat la început pentru această asociație.

Am făcut destule greșeli și le asumăm cu toții! Nu vă supărați pe mine, am venit de un an și jumătate și am semnalat că această activitate nu mi se pare normală pentru a fi în continuare finanțată, au spus-o mulți, nu doar eu. S-a continuat o ilegalitate. Doamna consilier, toate aceste proiecte care au fost aprobate, fără mandat de la Președintele Consiliului Județean, au creat aceste probleme de natură juridică. E dreptul dumneavoastră de a nu vota sau de a vota. E dreptul dumneavoastră de a asista astăzi cum acest proiect, această doamnă, să blocheze un proiect", a punctat Mihai Lupu.

 

Sunt uluită! Prima discuție a fost când dumneavoastră ați girat pentru această doamnă și această asociație, refuz să cred că nu ați știut pe cine recomandați. Nu votez împotriva constănțenilor! Consiliul Județean să facă proiecte cu o asociație care nu-și avea locul aici?!”, a reacționat Nicoleta Bercaru.

 

Și Proiectul 94 privind procedura de selecție a membrilor CA al SC Drumuri Judetene Constanța SA nu a fost votat. „Activitatea societății  Drumuri Județene Constanța nu va mai fi eligibilă!", a mentionat Mihai Lupu.

"Opriți microfonul Nicoletei Bercaru! ", a spus Mihai Lupu, supărat de intervențiile acesteia!


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și: Ședința CJC Contre între consilierii județeni privind retragerea CJC din Asociația de Dezvoltare Durabilă




Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii