Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședința CJ Constanța Contre între consilierii județeni privind retragerea CJC din Asociația de Dezvoltare Durabilă (VIDEO)

ro

29 May, 2024 10:33 1010 Marime text







Facand referire la proiectul 79 privind retragerea CJC din ADD a județului Constanța, Mihai Lupu a transmis consilierilor județeni ăa trebuie să oprească aceste abuzuri.

"Am solicitat și solicit retragerea CJC din Asociația de Dezvoltare Durabilă (ADD). Este ilegal ca o entitate care nu reprezinta CJC să facă licitații. Nu știu de ce instituțiile statului nu se sesizează. Ne aflăm în imposibilitatea de a merge mai departe. ADD nu ințelege  că există riscul major să pierdem bani, deoarece asociatia a organizat ilegal licitațiile. Este o situație gravă care nu s-a mai întâmplat în România. Cei care se vor abține și nu vor vota proiectul, vor vota împotriva locuitorilor judetului", a declarat Mihai Lupu președintele CJC.

„Am făcut greșeli pe care mi le asum. Acum un an și jumătate v-am semnalat această ilegalitate. E dreptul dvs. de a vota sau de a nu vota, dar ceea ce se întâmplă este o ilegalitate!", a punctat Mihai Lupu.


Nicoleta Bercaru i-a amintit lui Mihai Lupu că el a girat la început pentru această asociație.

„Avem o gaură și continuăm să sifonăm banii în această asociatie", a menționat Claudiu Palaz.


Vicepresedintelele CJC, Gima Stelică. a votat "impotrivă", iar președintele Mihai Lupu l-a întrebat de ce a votat așa.

„Nimeni nu ne obligă sa rămânem în aceasta asociație! Nu vreti să vă dați demisia si din funcția de vicepreședinte al CJC?  Ați jurat că veți aduce cetățenilor judetului un trai mai bun? Aștept să vă depuneți demisia din această funcție", a punctat Mihai Lupu.


Proiectul 79 a fost votat "pentru" de 16 voturi. Prin urmare proiectul 79 nu a trecut!

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și

LIVE TEXT Consilierii CJ Constanța, convocați astăzi. în ședință ordinară. 41 de proiecte pe ordinea de zi



 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii