Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța a plătit peste 800.000 de lei pentru achiziția unui laborator (DOCUMENT)
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța a plătit peste 800.000 de lei pentru achiziția unui laborator
11 Aug, 2024 12:36
ZIUA de Constanta
643
Marime text
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța a atribuit contractul de furnizare al unui laborator pentru studiul proprietăților specifice materialelor electronice și electrotehnice.
Firma care și l-a adjudecat este Techno Volt.
Autoritatea contractantă a plătit suma de 828.000 de lei.
Criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate – preț.
După cum se arată în descrierea succintă, laboratorul pentru studiul proprietăților specifice materialelor electronice și electrotehnice va asigura instruirea și pregătirea continuă a ofițerilor militari din Forțele Navale și a ofițerilor civili din marina comercială și a personalului.
Structura laboratorului va cuprinde următoarele echipamente: 1.Stand analiză conductivitate electrică (efectul Termorezistiv și efectul Magnetorezistiv) 2.Stand analiză rezistivitate electrică 3.Stand analiză rigiditate dielectrică 4.Stand analiză efect Peltier 5.Stand analiză efect Hall 6.Stand analiză magnetizare materiale și trasare curbă de histerezis 7.Stand analiză coroziune materiale 8.Catedră profesor.
Academia Navală și Techno Volt au încheiat contractul la data de 25 iulie 2024, iar pe 7 august a fost publicat în SEAP.
Despre Techno Volt
Conform termene.ro, platformă consultată duminică, 11 august 2024, Techno Volt SRL funcționează din anul 1999, are sediul pe strada Olănești nr. 4, sectorul 6, București și se ocupă de fabricarea de instrumente și dispozitive pentru măsură, verificare, control, navigație.
În ultimul fiscal, societatea a declarat o cifră de afaceri de peste 15 milioane de lei, un profit de peste trei milioane de lei și 20 de angajați.
Vasile Pangratie și Constantin Ploeșteanu sunt asociații firmei, după cum se arată pe termene.ro. Primul este și administrator.
Techno Volt SRL figurează pe termene.ro cu 315 achiziții directe câștigate plus alte 59 de achiziții publice. Enumerăm câteva dintre autoritățile contractante: Universitatea Ștefan cel Mare Suceava, Universitatea Politehnică din București, Universitatea Craiova, Colegiul Tehnic Energetic Cluj, Universitatea Maritimă din Constanța etc.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii