Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, contract de peste 65.000 de euro cu o firmă din Brăila (DOCUMENT)

ro

08 Aug, 2024 17:00 307 Marime text
  • Obiectul achiziției este servicii de elaborare relevee de arhitectură, planuri de situație pentru pavilioane și planurile rețele ale cazărmii 1369 Constanța
 
Pe data de 30 iulie 2024, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța a încheiat un contract cu Urban Upgrade Architecture and Engineering SRL, publicat ulterior în SEAP, la 7 august 2024.
 
Obiectul achiziției este servicii de elaborare relevee de arhitectură, planuri de situație pentru pavilioane și planurile rețele ale cazărmii 1369 Constanța.
 
Valoarea este de 332.000 de lei, echivalent cu peste 65.000 de euro la cursul actual.
 
Criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate-preț.
 
Despre Urban Upgrade Architecture and Engineering SRL
 
Potrivit termene.ro, societatea are sediul în Brăila, strada Franceză nr. 1, funcționează din anul 2019 și are ca obiect de activitate „activități de arhitecutră”.
 
În anul 2023, firma a realizat o cifră de afaceri egală cu 277.539 de lei și un profit egal cu 37.759 de lei. Numărul mediu de angajați a fost egal cu doi.
 
Alexandra-Gabriela și Ionuț-Valentin Barbu sunt asociații Urban Upgrade Architecture and Engineering SRL. Ea deține 55% din capital, iar el deține restul de 45%.
 
Administrator este Ionuț-Valentin Barbu.
 
Termene.ro arată că Urban Upgrade Architecture and Engineering SRL are 15 achiziții directe și șapte achiziții publice. Dintre autoritățile contractante amintim de: Primăria Sălaj, Primăria Sfântu Gheorghe, Penitenciarul Brăila, Romsilva, Primăria Brăila, SNTFC „CFR Călători” SA etc.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
    
Citește și:
Licitații Constanța Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a atribuit două contracte de reparații pentru suma de peste 11 milioane de lei (DOCUMENTE) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii