Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală Mircea cel Bătrân din Constanța investește în baza sportivă. Ingvision SRL elaborează studiul de fezabilitate (DOCUMENT)

ro

26 Oct, 2024 16:34 403 Marime text
  • Contractul a fost atribuit în schimbul sumei de 134.325 de lei firmei Ingvision

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța, în calitate de autoritate contractantă, a organizat licitație pentru atribuirea contractului „servicii de proiectare, faza Studiu de fezabilitate, pentru obiectivul de investiție imobiliară „Lucrări de investiții pe Baza Sportivă din Cazarma 1369 Constanța”.

Contractul a fost atribuit în schimbul sumei de 134.325 de lei firmei Ingvision.

Valoarea estimată inițial era de 200.739,50 de lei.

Conform descrierii achiziției publice, serviciile contracte sunt:
  • elaborarea documentației tehnico -economice, faza Studiu de Fezabilitate;
  • elaborarea documentațiilor anexe la cererile de avize/acorduri solicitate prin certificatul de urbanism, susținerea acestora în comisiile de specialitate ale emitenților și obținerea, pe cheltuiala prestatorului, a avizelor/acordurilor solicitate prin certificatul de urbanism;
  • studiu topografic în sistem STEREO70;
  • studiu geotehnic verificat Af.
  • raport de conformare NZEB
  • studiu privind Fezabilitatea din punct de vedere tehnic, economic și al mediului înconjurător a utilizării sistemelor alternative de înaltă eficiență

Contractul a fost atribuit în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.


Data încheierii a fost 22 octombrie 2024, iar data publicării a fost 23 octombrie.
 

Despre Ingvision

Conform termene.ro, Ingvision SRL a fost înființată în anul 2015, cu obiect de activitate declarat la RECOM „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”. Sediul social este în Pantelimon, județul Ilfov.

Platforma amintită arată că firma este deținută de Alexandru I. Ana Rodica și Alexandru Dan Severius, ultimul fiind și administrator.

În anul 2023, Ingvision SRL a avut o cifră de afaceri egală cu 3.901.380 de lei, un profit egal cu 1.031.286 de lei și doi salariați.

Conform termene.ro, Ingvision SRL are 10 achiziții driecte și 15 licitații câștigate. Printre autoritățile contractante se numără: Primăria Brașov, Primăria Buzău, Administrația Prezidențială, Centrul de Studii și Proiectare Construcții Militare etc.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținut e din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.


Citește și:

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” pune la bătaie peste un milion de lei pentru achiziția legumelor proaspete! (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii