Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 12 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” face studiu de fezabilitate pentru Cazarma 1369 Constanța (DOCUMENT)

ro

12 Sep, 2024 17:00 147 Marime text
Foto: Academia Navală „Mircea cel Bătrân” - sursa: ZIUA de Constanța

Academia Navală „Mircea cel Bătrân"- Unitatea Militară 02192 Constanța a atribuit un contract pentru achiziția serviciilor de proiectare.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului îl reprezintă achiziția serviciilor de proiectare, pentru faza studiului de fezabilitate în ceea ce privește obiectul de investiție imobiliară „Lucrări de investiții și intervenție cazarma 1369 Constanța, cod proiect 2024 – C/I – 1369”.
 
Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor sau candidaturilor este de 18 zile.
 
Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări sau informațiilor suplimentare în a 11-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
Valoarea totală a contractului este de 252.100,84 lei ,fără TVA, iar societatea câștigătoare este ARTATELIERS PROJECT STUDIO S.R.L, mai precizează sursa citată.
 
Despre ARTATELIERS PROJECT STUDIO S.R.L.
 
Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2023 și are sediul social în municipiul București, pe strada Barbu Văcărescu, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de „activități de organizare a expozițiilor, târgurilor și congreselor”.
 
Asociat unic și administrator este ARTENE MIHAELA – ELENA, ce deține 100% din capitalul social al companiei.
Totodată, ea mai deține funcția de asociat și administrator al ARTATELIERS CONCEPT SRL, cu o cotă de 33.34% din firmă, asociat unic și administrator al ARTATELIERS PROJECT S.R.L., cu 100% din capitalul social și administrator al REDIMOB CONCEPT 2021 S.R.L. cele trei societăți comerciale figurează cu sediul social amplasat pe teritoriul municipiului București.
 
Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 325.175 lei și pierderi în cuantum de 11.454 lei, fără niciun angajat. 
 
ARTATELIERS PROJECT STUDIO S.R.L. mai figurează cu patru contracte câștigate prin achiziții directe, pentru societăți comerciale precum Ministerul Apărării - Centrul de Studii și Proiectare Construcții Militare, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Horea" al județului Mureș și Centrul de Detenție Craiova, dar și alte patru contracte câștigate prin licitații publice pentru entități precum Ministerul Apărării - U.M. 02192, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" Iași și Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02547 București.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” cumpără servicii de proiectare pentru un pavilion nou (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii