Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ASF Asociația Puzzle Cultural bate palma cu Primăria Topraisar, județul Constanța! Ce va furniza

ro

17 Sep, 2024 13:15 150 Marime text
Primăria comunei Topraisar, județul Constanța, a achiziționat prin cumpărare directă, la data de 16 septembrie 2024, serviciul de activități cultuare artistice și de divertisment.
 
Valoarea achiziției este de 45.415 lei.
 

Despre ASF Asociația Puzzle Cultural



Conform datelor oficiale, ASF Asociația Puzzle Cultural are sediul social în București, Sectorul 1, pe strada Nicolae Titulescu, nr. 64.

Datele oficiale puse la dispoziția ZIUA de Constanța de către Ministerul Justiției (în mai 2024) arată că ASF Asociația Puzzle Cultural a fost înființată în data de 12 aprilie 2023, denumirea fiind Asociația Puzzle Cultural.

Durata de funcționare este nedeterminată, iar patrimoniul inițial, 300 de lei.

Lista inițială a asociaților îi menționează pe Daniel Predușel, Petrișor Ungureanu și Iosif Ungureanu.

Asociația este reprezentată de Liviu Dragoș Paraschiv, iar Consiliul Director este formată din președintele Daniel Predușel, vicepreședintele Petrișor Ungureanu și secretarul Iosif Ungureanu.

Scopul inițial este „promovarea, sprijinirea și organizarea activităților cultural-educative, promovarea dialogului intercultural și interetnic în spațiul european și universal, prin mijloace inovative și canale media specifice (artă, cultură, media, folclor, muzică autentică etc., inițierea diferitelor categorii de populație (indiferent de vârstă, sex, etnie etc.) în deprinderea cunoștințelor teoretice și practice, în vederea dezvoltării tuturor formelor de exprimare culturală, artistică și educativă“.

Printre obiectivele asociației se numără și „înființarea, gestionarea și sprijinirea ansamblurilor, orchestrelor și formațiilor muzicale (simfonice, de cameră, de coarde, de suflatori, precum și folclorice și a unor formații derivate din acestea“.

De asemenea, tot printre obiective se regăsește și „organizarea de spectacole, concerte, gale, evenimente culturale cu scop caritabil și nu numai, turnee etc., în care să evolueze artiști din țară și străinătate“.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
ASF Asociația Puzzle Cultural organizează cu aproape 40.000 de euro Zilele comunei Pantelimon – ediția 2024 (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii