Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul 110 Comunicații și Informatică Viceamiral Ing. Grigore Marteş face reparații la un pavilion! Contract de peste 100.000 de lei (DOCUMENT)

ro

16 Sep, 2024 17:00 250 Marime text
Foto ilustrativă

Unitatea Militară 02052 (Centrul 110 Comunicații și Informatică Viceamiral Ing. Grigore Marteş), cu sediul în județul Constanța, a atribuit un contract, în urma unei cumpărări directe, pentru achiziția lucrărilor de reparații.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului îl reprezintă achiziția lucrărilor de reparații curente la construcțiile aferente pavilionului E1, din Cazarma 2866 Mamaia Sat, incinta nr. 2, aflată în administrarea Unității Militare 02052 Mamaia Sat, conform caietului de sarcini, devizelor şi antemăsurătorilor.
 
Valoarea totală estimativă a contractului este de 110.200 lei, iar societatea ofertantă câștigătoare este MIR-ELIS CONSTRUCT SRL.
 
Despre MIR-ELIS CONSTRUCT SRL
 
Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2005 și are sediul social în municipiul Constanța, județul Constanța, pe strada Căpitan Papadopol, biroul 1, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de lucrările de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
Asociați sunt Vanghelici Apostol și Vanghelici Kati, ambii deținând câte 50% din capitalul social al firmei. Totodată, ei ocupă și funcția de administratori ai companiei.
Vanghelici Apostol mai este asociat și administrator al ECOMAR FESTIV SRL (50%) și MODENA-LUX SRL (50%), iar Vanghelici Kati mai ocupă funcția de asociat și administrator al ECOMAR FESTIV SRL (50%), MODENA-LUX SRL (50%) și administrator al LENCADESIGN S.R.L.
Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 3.807.167 lei, profit net în valoare de 1.259.196     lei și un număr mediu de 9 salariați.
MIR-ELIS CONSTRUCT SRL figurează cu 41 contracte câștigate prin achiziții directe, pentru societăți contractante precum Unitatea Militară 02052, Casa Județeană de Pensii Constanța și Ministerul Apărării Naționale - Unitatea Militară 02068.
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” cumpără servicii de proiectare pentru un pavilion nou (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii