Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul de Îngrijire și Asistență „Sf. Andrei“ din Negru Vodă își îmbunătățește condițiile. DGASPC Constanța anunță licitație (DOCUMENT)

ro

25 Sep, 2024 17:06 415 Marime text
foto: Pixabay
 Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța organizează o nouă licitație pentru lucrări de renovare și reparații grupuri sanitare Centrului de Îngrijire și Asistență „Sf. Andrei“ Negru Vodă.
 
Informațiile privind au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea estimată a achiziției este de 1.634.434,69 lei

Se precizează în datele oficiale că achiziția de executie lucrari de renovare grupuri sanitare si reparatii in conditii tehnice si de calitate, corespunzatoare domeniului de exploatare a cladirilor, respectiv cladiri pentru cazarea persoanelor cu dizabilitati la CIA Sf. Andrei Negru Vodă.
 
Având în vedere starea tehnică a acestor spații prin caietul de sarcini s-au propus următoarele: din punct de vedere al lucrărilor de construcții montaj,  desfacerea placajului ceramic din băi, verificare a structurii de rezistență a pereților despărțitori ce au fost placați cu rigips,  executarea elementelor de rezistență suplimentară în zona unde vor fi montate aparatele speciale (scaun dus suspendat rabatabil, cadre de sprijin, mânere de susținere etc.) obligatorii într-o instituție ce se ocupă de persoanele cu dizabilități, înlocuirea sistemului de alimentare cu apă rece și caldă pe întregul traseu, verificarea sistemului de evacuare al apei menajere atât din punct de vedere al etanșeității cât și cotelor necesare pentru asigurarea evacuării acesteia, evacuarea căzii de baie existentă și înlocuirea acesteia cu o zonă de duș.
 
Pentru aceasta, după executarea înlocuirii sistemului de alimentare cu apă dar și a celui de canalizare, se va monta în zona dușului o rigolă colectoare, se vor reface pereții despărțitori,se vor executa lucrări de hidroizolație a spațiilor cabinei de duș ,după care se va trece la placarea pardoselii cu gresie antiderapantă cât și a pereților verticali.
 
Concomitent cu execuția lucrărilor de reparații a sălilor de baie se vor face și lucrările aferente dormitoarelor ce au suferit deteriorări cauzate de infiltrațiile de apă.  Spațiul de duș va fi delimitat de un panou din plexiglas cu dimensiunile de 2000x1523x20mm. ce va fi rigidizat pe 3 laturi pardoseală, perete si tavan. În zona dușului peste pardoseala de gresie va fi prevăzut suplimentar un covor anti alunecare din pvc.
 
Dotările spațiului de duș vor include suport pentru brațe, maner de susținere tip z, set mânere susținere, suport gel de duș, port prosop etc. Scaunul WC va avea un suport înălțător necesar persoanelor cu dizabilități și 2 bare de sprijin, una fixă și una rabatabilă în plan vertical. În dreptul lavoarului va fi prevăzută o bară de prindere în 3 puncte.
 
Spațiul băii va fi prevăzut un dulap de baie, cuier, o oglindă, poliță, port prosop, savonieră, suport hârtie igienică etc.,se mai arată în datele oficiale.


Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 16.10.2024, ora 15:00.
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt
: Director General – Ristea Mihaela; Director Executiv-Direcția economică – Dănilă George; Director Executiv Protecția Copilului–Marcoșanu Silviu Mihai;Serviciu Achiziții Publice:Sotir Anișoara, Constantin Antonela Dana, Gheorghe Marius Cristian, Grosu Chirana Georgiana, Frățilă Ionuț, NeculaeLaura-Cristina;Serviciu Juridic Contencios:Preda Afrodita Violeta, Dragomir Denisa, Guță Titiana; Larie Petre, Checiu Cristina, Ciocîrlan Monica –Mihaela; Creangă Cătălina Georgeta Iuliana;
Serviciul Contabilitate, Buget: Stamule Zoica, Neculaev Alina, Geamalingă Tanța, Cosma Felicia Iuliana, Serbinuc Iuliana Claudia, Marius Eremia, Butoi Meral, Acatrinei Florentina; CIRUL-DASPA:Macovei Marius, Andrei Liviu, Mititelu Radu, Meroșneac Cătălin, Monea Florin, Nurla Aysel.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.





În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul integral.



Citește și:

DGASPC Constanța, un nou contract atribuit firmei Ovavinci SRL. Va fi livrat mobilier pentru dotarea unui centru de zi din Mangalia (DOCUMENT)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii