CFR Marfă SA caută un evaluator pentru bunurile din Portul Constanța (DOCUMENT)
CFR Marfă SA caută un evaluator pentru bunurile din Portul Constanța (DOCUMENT)
28 Oct, 2024 17:00
ZIUA de Constanta
484
Marime text
- Contractul „Achiziție Servicii de evaluare la valoarea de piață a unor bunuri aflate în patrimoniul CFR Marfă S.A. aflate în incinta Port Constanța“ este scos la licitațție.
- Oferta de preţ se vor transmite/depune până cel târziu in data de 30.10.2024 ora 10.00.
Societatea Naţională de Transport Feroviar de Marfă “CFR MARFĂ” SA organizează o procedură de achiziție pentru
“Serviciul de evaluare la valoarea de piață a unor bunuri aflate în patrimoniul CFR Marfă SA”- conform precizărilor din documentația procedurii.
Documentele care alcătuiesc oferta, respectiv documentele minime de calificare, oferta tehnică, formularele și oferta de preţ se vor transmite până cel târziu în data de 30.10.2024 ora 10.00. Ofertele vor fi deschise la sediul SNTFM CFR Marfa SA în data de 30.10.2024 începând cu ora 10.30, urmând ca decizia conducerii societatii asupra rezultatului analizei/negocierii sa fie transmise ulterior.
Bunurile care urmează să fie evaluate sunt situate în Portul Constanța. Este vorba despre:
1 Cabină dublă acari - 6 mp,
2 Cabină acari triaj - 7 mp,
3 Cabină de acari – 9 mp,
4 Cabină pentru acari - 7 mp.
Evaluarea va cuprinde toate dotarile aflate pe teren (constructii, bransamente, instalatii, obiecte de inventar etc). Procedura se va desfășura pentru întreaga cantitate de servicii.
Procedura se va finaliza prin încheierea unui contract de prestări servicii. Durata contractului de prestări servicii: de la data intrării în vigoare a acestuia și până la data de livrare/acceptare a documentației.
Contractul se poate prelungi cu acordul părților, în conformitate cu prevederile legale. Termen predare documentație/raport evaluare: după semnarea contractului de catre ambele părți, în termen de 15 zile de la primirea documentelor necesare de care dispune CFR Marfă, cu prezentare draft intermediar la 10 zile.
Perioada de valabilitate a ofertei: minim 30 de zile de la data limită de depunere. Ofertantul are obligaţia de a menţine oferta valabilă pe toată perioada de valabilitate prevăzută mai
sus. Evaluatorul trebuie să fie agreat de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii (MTI).
Societatea SNTFM CFR Marfă SA şi reprezentanții acesteia au obligaţia de a respecta caracterul confidenţial al informaţiilor şi documentelor prezentate de către ofertanţi şi a căror dezvăluire ar putea să aducă atingere dreptului acestora de a-şi proteja proprietatea intelectuală sau secretele comerciale.
După analizarea de către reprezentanții SNTFM CFR Marfă SA a ofertelor depuse, rezultatul analizei va fi prezentat conducerii societatii, în vederea analizării rezultatelor obținute în urma derulării procedurii, urmând ca decizia acesteia să fie transmisă ulterior societăților ofertante/Prestatorului.
Ofertantul îşi asumă răspunderea exclusivă pentru legalitatea şi autenticitatea tuturor documentelor prezentate în original şi/sau copie în vederea participării la procedură.
Despre Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă SA
Înființată în anul 1998, compania are sediul social pe bulevardul Dinicu Golescu, nr. 38 din București și se ocupă de transporturi de marfa pe calea ferată. Compania este deținută de Statul Roman prin Ministerul Transporturilor.
Administratorii Societății Naționale de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă SA sunt: Niculaie Bordei, Mirela Delia Ștefănescu Cebanu, Violeta Constantin, Andreea-Ioana Deac, Marilena Gubendreanu, Alexandru-Ioan Șerbănescu și Alexandru Susai.
În anul 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 689.895.001 lei, 3.246 de salariați și o pierdere de 153.305.070 lei.
De asemenea, în anul 2023, Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă SA, cu 3.212 de salariați, a raportat o cifră de afaceri de 778.553.283 lei și o pierdere de 231.136.331 lei.
Potrivit termene.ro, Statul Roman prin Ministerul Transporturilor mai este acționar în: Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători - CFR - Călători SA, Compania Națională de Căi Ferate "CFR" SA, Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM SA. Niculaie Bordei mai este asociat în: Global Biz Exchange SRL, Linirom Impex SRL, Servagromec Mureț SA.
La rândul său, Mirela Delia Cebanu Ștefanescu este asociată în: Mirex Import Export SRL. De asemenea, Andreea-Ioana Deac este asociată în Digital Mix Solutions SRL, B.T.T.PERLA Costineștiului SA.
Marilena Gubendreanu deține întreprindere individuala Gubendreanu Marilena Intreprindere Individuală. Numele lui Alexandru-Ioan Șerbănescu apare în Alse Maia Consulting SRL. Alexandru Susai deține întreprindere individuală Susai Alexandru Întreprindere Individuală.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
În secțiunea Documente puteți consulta anuțul de participare la licitație.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
Citește și:
A patra licitație cu strigare: Fiscul din Constanța nu poate scăpa de 25 de locomotive din patrimoniul CFR Marfă SA. Prețul redus cu 19% (DOCUMENT)
A doua strigare la fiscul din Constanța pentru valorificarea celor 33 de locomotive din patrimoniul CFR Marfă SA (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii