Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 05 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM SA Constanța achiziționează stații de lucru tip desktop și portabile (DOCUMENT)

ro

05 Oct, 2024 17:12 197 Marime text
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 octombrie 2024.

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a inițiat printr-un anunț de participare simplificat achiziționarea următoarelor produse: stații de lucru tip desktop - 70 bucăți; stații de lucru portabile tip 1 - 17 bucăți; stație grafică - o bucată, conform cerințelor din Caietul de sarcini nr. 39380/20.09.2024 și anexele acestuia.


Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 octombrie 2024, la ora 15.00, când se vor deschide ofertele, în SEAP.


Valoarea totală estimată a contractului e de 586.500 lei.


Criteriul de atribuire e cel mai bun raport calitate - preț.


Oferta trebuie să fie valabilă până la 14 februarie 2025.


Persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul entității contractante precum și persoanele din cadrul EC ce pot influența conținutul documentației de atribuire și / sau desfășurarea procedurii de atribuire sunt:


• Consiliu de Administrație: Adrian-Daniel Găvruța, Catalin Diaconu, Mihnea - Claudiu Drumea, Elena Vlad, Dan - Alexandru Catană, Constantin Chirilă;


• Director General - Mihai Teodorescu, Director Financiar - Maria Mergiu, Serviciul Juridic și Guvernanță Corporativă - Adina Albu (cu atribuții delegate), Șef Serviciu Achiziții Publice și Gestiune - Hermina Bectemir, Șef Serviciu Informatică - Cristian Ivănescu;


Alți semnatari: Serviciul Bugete și Control Financiar Preventiv - Adrian Stănciuc, Analist Serviciul Informatică - Iustin Obreja, Responsabil Achiziție din cadrul Serviciului Achiziții Publice și Gestiune - Mirela Liliana Mateiciuc.


Cuantumul garanției de participare este de 5.865 lei, perioada de valabilitate a acesteia fiind de patru luni de la termenul limită de primire a ofertelor.


PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

CN APM SA Constanța. Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:

Cumpărări directe Constanța
Dezinsecție, dezinfecție și deratizare în porturile Constanța, Midia și Mangalia, în valoare de peste 55.000 de lei (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii